Tečajevi - Pučko otvoreno učilište Križevci
Ukupno: 11
Lokacija:
Trajanje:
155 sati
Program je namijenjen potencijalnim polaznicima koji dolaze s odgovarajućih radnih mjesta, kao i nezaposlenima, uz pretpostavku završene srednje škole. Motivi polaznika su najrazličitiji, od samopomoći pri traženju posla, pa do konkretnih potreba unutar tvrtke.
Lokacija:
Proširen redovni školski program nastave likovnog odgoja za djecu.
Lokacija:
Ako je Vaše dijete nadareno za glumu, ili sanja o tome da postane glumac / glumica, u našoj ponudi je glumačka radionica za osnovnoškolsku djecu.
Lokacija:
Likovna škola svojim je višegodišnjim djelovanjem u POU Križevci odgojila polaznike sve tri generacije, od kojih su mnogi danas afirmirani slikari sa samostalnim izložbama.
Lokacija:
Trajanje:
170 sati
Program je namijenjen potencijalnim polaznicima koji dolaze s odgovarajućih radnih mjesta, kao i nezaposlenima, uz pretpostavku završene srednje škole.
Lokacija:
Trajanje:
25 sati
Tečaj brzog čitanja organiziramo u suradnji s Akademijom Petar Zrinski iz Zagreba.
Lokacija:
Škola glume od ove godine postaje standardni dio obrazovne ponude POU Križevci.
Lokacija:
Trajanje:
3 dana
U suradnji sa Nekić Barology organiziramo posebni program COCKTAIL EXPERT u kojem se sa malo ulaganja i malo vremena može postići zavidan nivo u pripremanju 15-20 najpopularnijih koktela današnjice!
Lokacija:
Mistična vještina kartomantije s drevnim Tarot kartama, uvijek je zanimljiva i privlačna, bilo da se zabavi društvo ili da se suočimo sa vlastitim dvojbama, strahovima i očekivanjima.
Lokacija:
Trajanje:
1 dan
U skladu sa Zakonom i propisima Ministarstva u našem gradu organiziramo pripremu i polaganje ispita za plovila.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija