Formalno obrazovanje - Split
Ukupno: 17
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Kandidati uz prijavu prilažu kraći esej po slobodnom odabiru teme. Kroz esej kandidati trebaju iskazati dostignutu kvalitativnu razinu pisane riječi i potencijal razrade priče po izboru. Uradak se prilaže u pisanom obliku. Ocjenjuje se kvaliteta razrade teme, te cjelovitost njenog iznošenja.
Lokacija:
Gimnazija od osnutka nastoji doseći najviše pedagoške standarde.
Lokacija:
Trajanje:
4 godine
Privatna jezično informatička gimnazija s pravom javnosti radi po programu jezične gimnazije. Informatika je uključena u četvorogodišnji program.
Lokacija:
Trajanje:
3 akademske godine
Cilj obrazovanja je stjecanje ukupnih kompetencija sportskog menadžera koji se ostvaruje upravljanjem procesima u sportskim organizacijama primjenom menadžerskih postupaka, tehnika i vještina.
Lokacije:
Program trogodišnjeg srednjoškolskog obrazovanja kao i prekvalifikacije za zanimanje vozač motornog vozila realiziramo prema nastavnom planu i programu Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske.
Lokacija:
Program srednješkolskog obrazovanja odraslih (program stjecanja srednje stručne spreme i program prekvalifikacije) za zanimanje ekonomist namijenjen je svima onima koji će obavljati poslove u svezi: prikupljanja, sabiranja i izračunavanja računovodstvenih, statističkih, financijskih i drugih brojčanih podataka i brinuti se o poslovanju gotovinom koja proizlazi iz poslovnih odnosa.
Lokacija:
Program četverogodišnjeg srednjoškolskog obrazovanja, doškolovanja kao i prekvalifikacije za zanimanje komercijalist realiziramo prema nastavnom planu i programu Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske.
Lokacija:
Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih (program stjecanja srednje stručne spreme i program prekvalilifikacije) za zanimanje prodavač namijenjen je svima onima koji će obavljati poslove u svezi: prodaje robe u trgovačkim društvima na veliko i u maloprodaji te velikim potrošačima; pokazivanja i objašnjavanja uporabne vrijednosti i kakvoće koja se prodaje; prodaje različite robe (obrtnički proizvodi, novine, cigarete, voće i povrće i slično) u kioscima i na tržnicama.
Lokacija:
Za prijavu na studij animacije potrebno je da kandidat posjeduje sposobnost vizualizacije i grafičkog oblikovanja.
Lokacija:
Ukoliko kandidati imaju svjedodžbu o glazbenoj naobrazbi / niža glazbena ili srednja glazbena škola / prilažu je uz prijavu za prijemni ispit.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija