Mentalne mape – alat za poslovnu izvrsnost / Mind mapping

Lokacije
HalPet poslovna komunikacija d.o.o.
Iločka 1
10000 Zagreb
Tel: 01/3095-222, 01/3094-668
Fax: 01/3095-329
Eugena Kumičića 10
10000 Zagreb
Tel: 01/3095-222, 01/3094-668
Fax: 01/3095-329
Trening se izvodi na hrvatskom i engleskom jeziku a kreiran tako da Vas u izuzetno kratkom vremenskom razdoblju osposobi za uspješnu primjenu usvojenih vještina.

Treninzi komunikacijskih vještina najbolji su primjer primjene HalPet LPC (Learn-Practice-Communicate) metode.
Na ovim Vas treninzima očekuje rad u grupama do 10 polaznika, interaktivni audio-vizualni materijali te jezična i teorijska podloga. Treninzi Vam omogućavaju izravnu primjenu usvojenih znanja i vještina kroz simulacije stvarnih poslovnih situacija i dinamični rad u malim grupama.
Ukoliko se trening izvodi na engleskom jeziku, polaznici pored komunikacijskih vještina usvajaju i vokabular te jezične obrasce za elokventno izražavanje na engleskom jeziku. Treninzi na engleskom jeziku izvode se za dvije razine znanja engleskog jezika: bazični do niži srednji stupanj (elementary to preintermediate) ili viši srednji do napredni stupanj (upper-intermediate to advanced).

Kome je trening namijenjen?
Svi poslovni ljudi koji žele: postati organiziraniji i povećati efikasnost svojeg procesiranja (usvajanje, organiziranja i reproduciranja) informacija, učinkovito planirati vrijeme i resurse, unaprijediti vještine prezentiranje i vođenja sastanaka, dakle menadžeri, direktori, voditelji prodaje i marketinga, voditelji timova i projekata, voditelji ureda ili odjela, točnije svi zaposlenici jer mentalne mape idealan su alat za svakog poslovnog čovjeka.

Cilj treninga

 • Usavršiti tehnike planiranja i organiziranja vremena i poslovanja
 • Usavršiti vještine prezentiranja
 • Osloboditi vlastiti potencijal kreativnog razmišljanja
 • Učinkovito analizirati i rješavati probleme
 • Učiti bolje i jednostavnije
 • Pospješiti tehnike pamćenja i procesiranja informacija

Sadržaj treninga

1. dio - Mentalne mape – što je mentalno u našim mapama
Principi rada mozga i kako pospješiti razmišljanje i učenje

2. dio - Izrada mentalnih mapa
Jednostavnim koracima od linearnog razmišljanja do vrhunskog učinka mape.

3. dio - Primjena mentalnih mapa
Usvojenom tehnikom do revolucionarnog načina planiranja, kontrole, organiziranja, prezentiranja...

4. dio - Radionica
Kako razviti tehniku i profitirati od usvojenih vještina. Izrada i prezentacije mentalnih mapa za razne poslovne situacije

Prednosti HalPet treninga
HalPet treninzi organizirani su tako da je udio teorijskog dijela u treningu u pravilu oko 20%, udio vježbi i aktivnosti 70%, a 10% vremena odnosi se na povratne informacije te provjeru vježbi i aktivnosti koje se obrađuju tijekom treninga. Svaki od sudionika ima priliku više puta tokom treninga sam u praksi iskušati informacije koje su mu prenesene u teorijskom obliku te ih na taj način može mnogo uspješnije usvojiti. Maksimalan broj polaznika u grupi se u pravilu ne prekoračuje da se ne bi narušila kvaliteta treninga i kako bi svaki sudionik u dovoljnoj mjeri došao do izražaja te samim time ostvario i bolji edukacijski učinak.

Praktični dio uključuje:
- Igre uloga
- Simulacije
- Upitnike
- Vježbe i zadatke

Materijali:
Sudionici dobivaju isprint slajdova s treninga te radne materijale koji tijekom treninga služe kao predložak za vježbe, aktivnosti i simulacije koje se izvode na treningu te ujedno kao referentni stručni materijal i podsjetnik za korištenje u stvarnoj praksi sudionika.

Certifikati:
 • Upis u radnu knjižicu: ne
 • Certifikat: ne
 • Uvjerenje: ne
 • In-house: ne
 • Svjedodžba: ne
 • Diploma: ne