Tečajevi
Ukupno: 1630
Izaberite grad:    Zagreb   Rijeka   Osijek   Zadar   Split   Slavonski Brod  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Trajanje:
2 dana
Gestal tenika je tehnika u kojoj specifičnim, sporim pokretima djelujemo na opuštanje mišića, potičemo cirkulaciju i metabolizam, uvelike djelujemo na posturu te klijentu dovodimo novu, vitalnu energiju.
Lokacija:
Namjenjen je predškolcima koji nisu uključeni u rad dnevnih vrtića da im se omogući socijalizacija kroz druženje s vršnjacima.
Lokacija:
Trajanje:
150 sati
Program osposobljavanja za poslove građevinskog staklara.
Trajanje:
4 sata
U haubold tehnici pomoću posebnih pokreta refleksnim putem stimuliraju se organi za eliminaciju (mokraćni mjehur, debelo crijevo, bubrezi, cirkulacija donjih ekstremiteta) i opuštaju se mišići na području lumbalne i sakralne kralježnice. Također, refleksnim putem se opušta i podrućje dijafragme i vrata.
Lokacija:
Trajanje:
1 dan
Iako se radionica odnosi na dječje bolesti, homeopatske remedije koje će se obrađivati (radi se o oko 12 remedija) u većini slučajeva se primjenjuju i u cijeloj obitelji kod akutnih bolesti. Predavanje je popraćeno power point prezentacijom i svi sudionici će dobiti kratak ispis prezentacije s radionice.
Lokacija:
Trajanje:
30/90 sati
Program osposobljavanja za hotelsku domaćicu.
Lokacija:
Trajanje:
30/90 sati
Program osposobljavanja za sobarice.
Lokacija:
Program osposobljavanja za industrijska zanimanja.
Lokacija:
Trajanje:
160 sati
Program je odobren od Ministarstva znanosti,obrazovanja i športa RH.
Još od svog postanka čovjek se posebno zanimao za problem zdravlja i bolesti. Iz tog njegovog interesa postupno se sve više oblikovala medicina kao posebna grana koja je znatnim dijelom umijeće ili vještina praktične primjene raznih znanstvenih spoznaja.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija