Tečajevi
Ukupno: 1630
Izaberite grad:    Zagreb   Rijeka   Osijek   Zadar   Split   Slavonski Brod  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
313/120 sati
Program osposobljavanja za poslove krojenja i šivanja.
Lokacija:
Trajanje:
15 školskih sati
ilj je ubrzati 3 do 5 puta čitanje stručnih tekstova, razviti koncentraciju u svrhu povećanja produktivnosti poslovnog procesa i povećati memorijsko polje i pamčenje usvojenih podataka
Lokacija:
Trajanje:
250 sati
Program osposobljavanja za poslovođu brigadira KZ.
Lokacija:
Trajanje:
184 sata
Polaznici će steći znanja o uzgoju, sakupljanju, sušenju i preradi ljekovitog i aromatičnog bilja, te ekološkoj poljoprivredi.
Lokacija:
Trajanje:
12 sati
Vještine prezentiranja omogućuju vam da se oslobodite stresa "javnog nastupa", da vaše prezentacije motiviraju vaše slušatelje - drugim riječima da budete najbolji kad je najpotrebnije.
Lokacija:
Trajanje:
3 tjedna
Polaznici mogu biti svi zainteresirani za školovanje za aromaterapeuta, oni koji već znaju i primjenjuju aromaterapiju, zaljubljenici u mirisne čarolije eteričnih ulja i oni koji žele znati više. Stečeno znanje je primjenjivo kako u svakodnevnom životu tako i u radnoj praksi sa naglaskom potrebe daljnjih stručnih usavršavanja.
Lokacija:
Trajanje:
120 sati
Program osposobljavanja za priprematelja pizza.
Po odobrenju MUP-a RH vršimo izobrazbu zaštitara i čuvara za polaganje stručnog ispita (licence).
Lokacija:
Prema istraživanju tržišta rada, uz prekobrojnost knjigovođa, evidentiran je i nedostatak računovodstvenih stručnjaka. Državno visokoškolsko obrazovanje je dugotrajno i budućim računovođama najčešće ne daje dovoljna praktična znanja. S druge strane, brojni knjigovodstveni seminari daju premalo, ne stvaraju računovođe, već obrazuju knjigovođe za biro za zapošljavanje.
Lokacija:
Trajanje:
20 sati
Svrha seminara je približiti računovodstvo poduzetniku, upoznati ga s logikom računovodstvenog sustava i računovodstvenog procesa.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija