Tečajevi
Ukupno: 1630
Izaberite grad:    Zagreb   Rijeka   Osijek   Zadar   Split   Slavonski Brod  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
30 sati
Na ovom tečaju stječu se osnovna znanja i vještine potrebne za istinski ulazak u svijet dizajna (prostor, materijali, boje, osvjetljenje…)
Trajanje:
100
U suradnji s IBA (INTERNATIONAL BODYGUARD ASSOCIATION) Croatia organiziramo osnovni tečaj za tjelohranitelja.
Lokacija:
Trajanje:
78/458 sati
Program osposobljavanja za osnovne tesarske poslove.
Lokacija:
Trajanje:
22 sata
Želite iskušati svoju kreativnost na još jednom materijalu? Tiffany tehnika je način oblikovanja plošnih predmeta i figura te raznih formi i predmeta spajanjem malih komadića obojenog stakla. Na tečaju ćete naučiti osnove rada sa staklom (rezanje, brušenje, spajanje)!
Lokacija:
Izrada predmeta od obojenog stakla Tiffany tehnikom u kojoj se za razliku od klasičnog vitraila kao sredstvo spajanja koristi bakrena folija i kositar.
Trajanje:
5 dana
Tradicionalna Thai masaža je specifična masaža u kojoj kombiniramo različite pokrete masaže, strechinga, laganih mobilizacija te stimuliramo energetske puteve (meridijane). Ovom masažom potičemo cirkulaciju, drenažu, metabolizam, oslobađamo neke blokade na razini mišića, zglobova.
Lokacija:
Trajanje:
3 sata
Radionica je ponajprije namijenjena roditeljima čija djeca po prvi put kreću u vrtić ili jaslice, no korisna je i roditeljima čija djeca već pohađaju vrtić. Cilj radionice je jačanje roditeljske kompetencije i samopouzdanja u novim situacijama.
Trajanje:
5 dana
Uvijek njegovani nokti što prirodnijeg izgleda san je svake žene. No mnoge od njih nisu u mogučnosti same ili u nekom centru redovito njegovati svoje ruke.
Lokacija:
Kreativne radionice omogućavaju polaznicima istraživanje ili nadgradnju osobne kreativnosti u različitim radionicama. Polaznici koji su uključeni u kreativne radionice imaju mogućnost izlagati radove na grupnim i samostalnim izložbama u galerijama Pučkog otvorenog učilišta Zagreb.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija