Tečajevi - Dubrovnik
Ukupno: 17
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
4-5 dana
Ovaj se tečaj nadovezuje se na klasični početnički PADI Open Water Diver tečaj.
Lokacija:
Trajanje:
2-3 dana
Ovaj se tečaj nadovezuje se na klasični početnički PADI Open Water Diver tečaj.
Trajanje:
3,5 mjeseca
Osnovni cilj programa je usavršavanje polaznika za rad u trgovačkim društvima i agencijama koje se bave posredovanjem u radu s nekretninama ili se tim poslom tek namjeravaju baviti.
Lokacija:
Trajanje:
1-2 dana
Emergency First Response je jedan inovativni program prve pomoći s opsežnom obukom u primarnoj skrbi (reanimacija srca i pluća) i u sekundarnoj skrbi (prva pomoć).
Lokacija:
Trajanje:
1-2 sata
Nakon završetka Advanced Open Water Diver tečaja, Rescue Diver naobrazbe, Emergency First Response tečaja kao i najmanje 5 Specialty tečajeva imaš pravo zahtijevati razinu Master Scuba Diver.
Lokacija:
Trajanje:
5-6 dana
Ovo je početni tečaj za samostalno ronjenje. Tijekom PADI Open Water Diver obuke, naši će ti instruktori prenijeti osnovna znanja.
Lokacija:
Jednostavno SUPER! Za cool djecu, koja traže zabavu i pustolovinu, PADI ima pripremljeno posebno iznenađenje. Bubblemaker ronilačko iskustvo!
Lokacija:
Trajanje:
3 sata
Novi Discover Scuba Diving–program ti otvara vrata u potpuno novi svijet. U fascinirajuci svijet plavog planeta.
Lokacija:
Trajanje:
10 dana
Tvoju obuku za PADI ronilačkog instruktora započinješ s PADI Divemaster tečajem. Za to je potreban uspješan završetak PADI Advanced Open Water i Rescue Diver tečaja.
Lokacija:
Trajanje:
2-3 dana
Razmišljaš o tome da na svom slijedećem ljetovanju stekneš svoju ronilačku kvalifikaciju, no strah te je da nećeš imati dovoljno vremena za sudjelovanje na kompletnom ronilačkom tečaju? Od sada postoji za to specijalno za tebe razvijeni, brzi i jednostavan program!
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija