Aromaterapija
Ukupno: 18
Izaberite grad:    Zagreb   Rijeka   Samobor  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
1 školsku godinu
Fitoaromaterapeut tijekom obrazovanja usvaja znanja o uporabi ljekovitih biljaka, njihovih ekstrakata, eteričnih ulja, u svrhu očuvanja zdravlja i prevencije bolesti.
Lokacija:
Trajanje:
5 mjeseci
Koliko puta ste osjetili nelagodu na putu ka radnom mjestu? Jeste li ikad poželjeli promjeniti zanimanje? Ili jednostavno oplemeniti svoj postojeći posao kojem nedostaje «ono nešto»?
Trajanje:
12 mjeseci
Pohađanjem programa Aromaterapeut stječete praktična i teoretska znanja o aromaterapiji i eteričnim uljima, stručna znanja o dobivanju eteričnih ulja, kemijskom sastavu i djelovanju eteričnih ulja, bogata iskustva vezana uz terapeutsku, antistresnu, antimikrobnu i detoksicirajuću primjenu eteričnih ulja.
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Vikend tečaj namijenjen osobama koje se žele privatno ili profesionalno upoznati s aromaterapijom i obogatiti svoje znanje s mogućnostima primjene esencijalnih ulja.
Trajanje:
6 mjeseci
Pohađanjem programa Obiteljski aromaterapeut usvajate osnovne principe aromaterapije i integraciju njezinih načela u poboljšanje kvalitete življenja po uzoru na engleski holistički model. Sadržaj programa uravnotežuje teoretsku i praktičnu nastavu, osposobljavajući vas da budete cjelovita podrška klijentima u okvirima svoje profesije.
Lokacija:
Trajanje:
150 sati
Cilj progama je osposobiti polaznike za stručno upravljanje procesima proizvodnje, dorade i prerade ljekovitog i aromatičnog bilja na obiteljskom gospodarstvu.
Lokacija:
Trajanje:
20 sati
Nakon odslušanog tečaja ostvarujete trajni kontakt sa Studijom Aromedica, putem kojeg ćete dobivati novosti u području prirodne kozmetike, kao i stručne savjete u vašem daljnjem radu na tom polju.
Lokacija:
Trajanje:
296 sati
Osposobljavanje za wellness terapeuta.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija