Ostali jezici - EdukaCentar - ustanova za obrazo...
Ukupno: 7
Lokacije:
Češki je službeni jezik 10,5 milijuna stanovnika Češke. Najveća je češka dijaspora u SAD-u, a procjenjuje se da ih ondje ima oko 0,5 milijuna. U ostalim dijelovima Amerike i u pojedinim europskim zemljana broj im ne prelazi nekoliko desetaka tisuća. Oko 30.000 Čeha živi u Hrvatskoj, najviše oko Daruvara.
Lokacije:
Zašto učiti mađarski jezik i to baš u Edukacentru? Mađarski jezik kojim govore Mađari, narod u Srednjoj Europi, je jezik koji pripada ugro-finskoj jezičnoj skupini. Mađarski se govori u Mađarskoj, Vojvodini, te dijelu Slovenije (okolina Lendave, u istočnoj Sloveniji).
Lokacije:
Zašto učiti nizozemski jezik i to baš u EdukaCentru? Nizozemski jezik, pogrešno zvan i holandski, prema nizozemskoj regiji Holandiji, iz čijih se narječja nizozemski književni jezik (donjonjemački standardni jezik) prvenstveno razvio, ubraja se kao i njemački jezik u germansku granu indoeuropskih jezika.
Lokacije:
Zašto učiti poljski jezik i to baš u EdukaCentru? Poljski jezik je službeni jezik Republike Poljske. Zajedno s češkim, slovačkim, lužičkosrpskim i drugim jezicima čini skupinu zapadnoslavenskih jezika.
Lokacije:
Portugalski je drugi po redu najrašireniji romanski jezik na svijetu. Ispred njega samo je španjolski.
Lokacije:
Zašto učiti slovenski jezik i to baš u EdukaCentru? Slovenski jezik je materinski jezik oko 2 milijuna Slovenaca u Republici Sloveniji, gdje je službeni jezik, te pripadnika slovenske manjine u Austriji (oko 60.000 u Koruškoj i Štajerskoj), Italiji (oko 100.000 u Beneškoj Sloveniji, Reziji, Trstu i Gorici), Hrvatskoj (11.800 - 13.100) i Mađarskoj (2.700).
Lokacije:
Zašto učiti švedski jezik i to baš u EdukaCentru? Švedski jezik je jezik kojim govori približno 8 milijuna stanovnika Švedske i 300.000 ljudi u Finskoj. Pripada sjevernogermanskoj podgrupi indoeuropskih jezika koja još uključuje danski, norveški, islanski i farski.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija