Osobni razvoj - Life Long Learning Akademije L3A
Ukupno: 10
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Ovo je dvodnevna interaktivna radionica u kojoj se polaznici usredotočuju na stvarna vlastita partnerstva tako da ih promatraju kroz niz različitih povećala i raspravljaju o njima u velikim i malim grupama.
Lokacija:
Polaznici će nakon seminara razumjeti temeljna svojstva IKT-a, posebno s obrazovnog aspekta.
Lokacija:
Polaznici će nakon seminara uočavati promjene u društvu koje potiču promjene u formalnom obrazovanju kao i promjene koje ga zaobilaze.
Lokacija:
Polaznici će nakon seminara razumjeti čemu služi i kako (u osnovi) radi modem, DSL modem, ISDN, GSM, Ethernet i Internet.
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Polaznici će nakon seminara prepoznati pregovaračke situacije čak i kad ih zateknu, kad i nisu očekivali i pripremali se za njih. S druge strane, naučit će se temeljito pripremiti za pregovore, sastaviti i voditi pregovarački tim do poželjnog rezultata, ali i prepoznati trenutak za odustajanje od daljnjih pregovora.
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Polaznici će nakon seminara razumjeti kad se koriste prezentacije i za što, a kad ih je bolje zamijeniti drugim načinima komuniciranja.
Lokacija:
Polaznici će nakon seminara razumjeti zašto dolazi do promjena, tko su pokretači promjena i koji su nužni uvjeti za uspješno provođenje promjena. Moći će definirati sudionike i zainteresirane strane.
Lokacija:
Polaznici će nakon seminara razumjeti zašto dolazi do promjena, tko i što su pokretači promjena te koji su uvjeti nužni za uspješno provođenje promjena.
Lokacija:
Polaznici će nakon seminara znati kako kvalitetno sudjelovati na sastanku te pripremiti i/ili voditi sastanke.
Lokacija:
Polaznici će nakon seminara znati prepoznati znanje te moći uspostaviti sustave za njegovo prikupljanje, formaliziranje, pohranjivanje i prenošenje.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija