e-Learning - Zagreb
Ukupno: 4
Lokacija:
ECDL Fondacija izradila program obrazovanja i provjere znanja, e-Citizen, koji građanima omogućava stjecanje znanja za korištenje računala, Interneta i elektroničkog poslovanja sa ciljem unapređivanja njihova života i rada.
Lokacija:
E-learning ili online learning je učenje koje je potpuno prilagođeno suvremenom načinu života, tj. nije vezano za mjesto i vrijeme i ne zahtijeva posebno informatičko znanje.
Lokacija:
Potrebno vam je samo računalo i brza veza na internet, a Prospero e-learning tečajeve možete koristiti na putu, u uredu, kod kuće, u internet cafe-u ili u prirodi 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Pomoću korisničkog imena i lozinke moći ćete pristupiti vašem tečaju.
Lokacija:
HalPet Vam u suradnji s tvrtkom Cognita, zastupnikom francuske tvrtke Auralog nudi mogućnost e-learninga, učenja stranih jezika internetom.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija