Linux i Unix
Ukupno: 18
Izaberite grad:    Zagreb   Zadar   Osijek   Split  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
60 sati
Cilj programa je stjecanje znanja i vještina koje pružaju pojedinačni seminari RH033 i RH131 te zaključivanje izobrazbe putem uspješno položenog ispita RH202, a u cilju dobivanja statusa RHCT (Red Hat Certified Technician).
Lokacija:
Trajanje:
18 sati
Seminar je kreiran kako bi polaznicima omogućio unapređivanje njihova poznavanja Samba do više, ekspertne razine.
Lokacija:
Trajanje:
15 sati
Cilj seminara je upoznavanje Sambe do razine koja omogućava planiranje, projektiranje i implementaciju heterogene okoline, odnosno povezivanje između Windows AD-a i Sambe kao PDC-a ili BDC-a pomoću LDAP-a.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
U kombinaciji s osnovnim znanjima operacijskog sustava Linux, tečaj SUSE Linux Enterprise Server 10 Administration uči polaznike osnovne vještine administriranja SUSE Linux Enterprise Server 10.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Ovaj tečaj polaznicima omogućava dublje razumijevanje na koji način radi SUSE Linux Enterprise Server 10. Polaznici će naučiti kako postići da njihov rad i poslužitelji na operacijskom sustav Linux budu efikasniji i produktivniji.
Lokacije:
Trajanje:
24 sata
Ovaj tečaj je prvi u nastavnom planu CLP za SUSE Enterprise Server 10. Tečaj je predviđen za polaznike koji nemaju iskustvo s operacijskim sustavom Linux, te će ih voditi kroz osnove otvorenog koda (Open Source) i operacijskog sustava Linux korištenjem SUSE Linux Enterprise Server 10.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Ovaj tečaj je prvi u nastavnom planu CLE10 za SUSE Enterprise Server 10. Polaznici bi trebali znati područja koja se uče u tri Novellova tečaja iz CLP 10 (tečajevi 3071, 3072 i 3073).
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Ovaj tečaj u središte pozornosti, iz gledišta administratora sustava, stavlja razne aspekte sigurnosti na SUSE Linux Enterprise Server 10. Područja koja se obrađuju su: kriptografija, aspekti koji se moraju uzeti u obzir prilikom stvaranja sigurnosne politike, konfiguriranje sustava Novell AppArmor, filtriranje mrežnih paketa, pristupnici (gateway) na razini aplikacija i VPN uporabom IPSec.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija