Linux i Unix - Split
Ukupno: 7
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Ovaj tečaj uključuje open source standarde, osnovno znanje i vještine potrebne u svim linux distribucijama. Polaznik se predavanjima upoznaje kako da se logira na linux sustav, kreće se kroz SUSE LINUX datotečni sustav i manipulira filovima, radi u shell u i izvršava shell skripte, kontrolira procese i puno više.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Ovaj tečaj uči IT profesionalce izvođenju administratorskih zadataka koristeći Novell servise, uključene u 1.0 verziju Nterprise Linux Services. Polaznik će kroz nastavu na osnovu scenarija iznova kreirati Web bazirana rješenja koristeći servise iz Nterprise Linux Servera.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
U kombinaciji s osnovnim znanjima operacijskog sustava Linux, tečaj SUSE Linux Enterprise Server 10 Administration uči polaznike osnovne vještine administriranja SUSE Linux Enterprise Server 10.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Ovaj tečaj polaznicima omogućava dublje razumijevanje na koji način radi SUSE Linux Enterprise Server 10. Polaznici će naučiti kako postići da njihov rad i poslužitelji na operacijskom sustav Linux budu efikasniji i produktivniji.
Lokacije:
Trajanje:
24 sata
Ovaj tečaj je prvi u nastavnom planu CLP za SUSE Enterprise Server 10. Tečaj je predviđen za polaznike koji nemaju iskustvo s operacijskim sustavom Linux, te će ih voditi kroz osnove otvorenog koda (Open Source) i operacijskog sustava Linux korištenjem SUSE Linux Enterprise Server 10.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Ovaj tečaj je prvi u nastavnom planu CLE10 za SUSE Enterprise Server 10. Polaznici bi trebali znati područja koja se uče u tri Novellova tečaja iz CLP 10 (tečajevi 3071, 3072 i 3073).
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Ovaj tečaj u središte pozornosti, iz gledišta administratora sustava, stavlja razne aspekte sigurnosti na SUSE Linux Enterprise Server 10. Područja koja se obrađuju su: kriptografija, aspekti koji se moraju uzeti u obzir prilikom stvaranja sigurnosne politike, konfiguriranje sustava Novell AppArmor, filtriranje mrežnih paketa, pristupnici (gateway) na razini aplikacija i VPN uporabom IPSec.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija