RHCE - Red Hat Certified Engineer

Lokacije
Housing d.o.o.
Zaharova 7
10000 Zagreb
Tel: 01/4878-999
Fax: 01/4878-998
Cilj programa je stjecanje znanja i vještina koje pružaju pojedinačni seminari RH033, RH131, RH253 i RH301 te zaključivanje izobrazbe putem uspješno položenog ispita RH302, a u cilju dobivanja statusa RHCE (Red Hat Certified Engineer).

Red Hat je vodeća svjetska Linux distribucija i najpoznatiji svjetski Linux brand. Housing je prvi službeni Linux obrazovni centar u Republici Hrvatskoj, ali i jedini Red Hat edukacijski centar u ovom dijelu Europe. Slijedom toga, Housing nosi etiketu „Red Hat Certified Training Partner”.
RHCE Akademiju izvodimo na potpuno identičan način kao i drugi Red Hat trening centri diljem svijeta. Predavači su za obavljanje treninga i vođenje nastave obrazovani u inozemstvu, a RHCE Akademija se izvodi po precizno definiranom sustavu rada i pravilima korporacije Red Hat. Sve predavanja i labovi izvode se na RHEL5 (Red Hat Enterprise Linux 5) platformi.
RHCE Akademija završava ispitom RH302 (RHCE Certification Lab Exam), a uspješno polaganje ispita znači i stjecanje najcjenjenijeg IT certifikata, RHCE (Red Hat Certified Engineer).

Ciljna skupina
Profesionalci u IT-u ili oni koji to žele postati. Svi koji Linux žele upoznati do razine koja omogućuje samostalni rad s Linux operativnim sustavom, administraciju Linuxa, troubleshooting, projektiranje i izvedbu Linux okoline.

Potrebno predznanje
Poznavanje bilo kojeg operativnog sustava do razine korisnika.

Sadržaj
- Seminar: Red Hat Linux Essentials (RH033)
- Seminar: Red Hat Linux System Administration (RH131)
- Seminar: Red Hat Linux Networking & Security Administration (RH253)
- Seminar: Red Hat Linux Rapid Track Course (RH301)
- Ispit: RHCE Certification Lab Exam (RH302)

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: ne
  • Certifikat: da
  • Uvjerenje: ne
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne