3D Studio Max - 3D modeliranje, vizualizacije i animacije

Lokacije
Algebra d.o.o.
Maksimirska 58a
10000 Zagreb
Slavićeva 15
21000 Split
Špire Brusine 16/2
23000 Zadar
Adama Reisnera 74
31000 Osijek
Potrebe za vizualizacijom prostornih elemenata i njihovom što kvalitetnijom prezentacijom rastu iz dana u dan. Uz sve veću navalu low-end programa, prestaje biti problem izraditi kvalitetne uratke uz povoljne troškove izrade (utrošeno vrijeme i novac potrošen na edukaciju i software).

Ali što kada low-end programi više ne zadovoljavaju potrebe za jednostavnim slikama ili se pojavi potreba za izradom animiranih prikaza. Tada na pozornicu stupa 3D Studio Max, kao ozbiljan korak u profesionalne vode modeliranja, vizualiziranja i animiranja.

Cilj:
Upoznati polaznike s pojmovima vezanim uz modeliranje, vizualizaciju i animaciju, sučeljem 3D Studio Max-a, stvaranjem i modificiranjem jednostavnih i složenih Patch i Mesh modela, te jednostavnih NURBS modela, osnovnim tipovima svjetla i kamera, načinom odabira povoljnog položaja svjetla i kamera u odnosu na model, izradom jednostavnih animacija i posebnim efekatima.

Sadržaj seminara:

Modeliranje 3D objekata: Kreiranje i modificiranje jednostavnih tijela, Promjena pogleda, Promjenjivi koordinatni sustavi, Kreiranje i modificiranje kompleksnih tijela, Vizualizacija: Importiranje gotovih objekata izrađenih u drugim aplikacijama (AutoCAD), Postavljanje scene, Obrada modela u svrhu vizualizacije, Kreiranje materijala, Kreiranje tekstura, Dodavanje materijala objektima (Mapping), Podešavanje kamera i osvijetljenja, Dodatni efekti, Uvod u animaciju: Jednostavno i složeno pomicanje tijela u prostoru i vremenu (pomicanje pomoću putanja), Prilagođavanje animacije izlaznom mediju…

Predznanje:
P01: Osnove PC računala i Windows

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: ne
  • Certifikat: da
  • Uvjerenje: da
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne