Fotografija
Ukupno: 8
Izaberite grad:    Zagreb   Virovitica   Osijek  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Snimanje filmom, razvijanje negativa i izrada crno bijelih fotografija i danas imaju svoj prostor te entuzijaste koji njeguju tu vještinu.
Lokacija:
Trajanje:
40 sati
Polaznici se upoznaju s konstrukcijom digitalnih fotoaparata i njihovim funkcioniranjem, principima snimanja digitalnim fotoaparatom, snimanjem u interijeru i eksterijeru, principima digitalizacije, problemima šuma...
Lokacija:
Program radionice: pravilna uporaba digitalnih fotoaparata te izrada i dorada snimljenih fotografija programom Adobe Photoshop, s naglaskom na praktičnom koriötenju foto i informatičke opreme.
Lokacija:
Trajanje:
120 sati
Program odobren od Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa RH.
Lokacija:
Poslovi fotografiranja i grafičke pripreme digitalne fotografije
Lokacija:
Trajanje:
20 sati
Tečaj digitalne fotografije namijenjen polaznicima koji se žele baviti digitalnom fotografijom i obradom digitalnih foto zapisa.
Lokacija:
Cilj seminara je polaznike upoznati s najnovijom foto tehnikom snimanja fotografija - digitalnom fotografijom, kao i obradom digitalnih foto zapisa.
Lokacija:
Trajanje:
120 sati
Osposobljavanje za osnovne poslove modnog fotografa.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija