Umjetnost - Osijek
Ukupno: 8
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Svaki polaznik koji je već svladao osnove klasične gitare i notno je pismen, može se prijaviti na tečaj električne gitare, u sklopu tečajeva glazbene radionice Ars nova.
Lokacija:
Klasična, akustična, možda električna ili bas gitara, ... dvanaestica ili pak "trinaestica" (?). Poprilična gužva u svijetu gitare više je nego očita.
Lokacija:
Tečaj klavira je, uz pjevanje, jedina poduka koju nije moguće pohađati kao skupnu već isključivo kao pojedinačnu nastavu.
Lokacija:
Razliku između "školovanoga glasa" i onoga koji to nije, zasigurno ne treba posebno isticati. Vjerojatno se svatko barem jednom našao u situaciji da tu razliku osjeti i vlastitim ušima.
Lokacija:
Plesna je igraonica namijenjena najmlađim polaznicima. To su u pravilu djevojčice predškolske i mlađe školske dobi do 3. odnosno 4. razreda osnovne škole.
Lokacija:
Poslovi fotografiranja i grafičke pripreme digitalne fotografije
Lokacija:
Škola likovnog stvaralaštva "Kist" osnovni i napredni tečaj
Lokacija:
Synthesizer je kao instrument vrlo omiljen kod svih koji žele relativno brz rezultat i to, osobito, kod mlađih polaznika. To ni u kom slučaju ne znači da ga u Ars novoj ne sviraju i stariji polaznici. Dapače, sviraju ga svi uzrasti.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija