Poduka
Ukupno: 58
Izaberite grad:    Zagreb   Rijeka   Zadar   Bjelovar   Split   Samobor  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Trening je namijenjen: direktorima prodaje, prodajnim menadžerima, voditeljima prodaja i prodajnih timova, prodajnim predstavnicima, svim djelatnicima koji sudjeluju u bilo kojoj fazi prodajnog procesa
Lokacija:
Polaznici će kroz vježbe i razmjenu iskustava steći uvid u koristi razgovora sa zaposlenicima kao instrumenta rukovođenja i naučiti kako uspješno provesti takav razgovor. Kao pretpostavke za uspješno provođenje periodičnih razgovora sa zaposlenicima polaznici će biti upoznati s različitim osobinama ličnosti, preferiranim motivacijskim sustavima pojedinaca te će postati svjesni važnosti individualnog pristupa svakom zaposleniku ili članu svog tima. (Zagreb: VMD Poslovni centar, 13. listopada 2011.)
U suradnji s Institutom za kvalitetu i razvoj ljudskih potencijala 2 puta mjesečno tijekom cijele godine organiziramo dvodnevni tečaj efikasnijeg učenja. Tečaj je namijenjen svima koji imaju posla s učenjem od učenika šestih razreda osnovne škole (to su najmlađi polaznici) pa do studenata ili profesora.
Lokacija:
Smart škola pruža poduka iz svih školskih predmeta u terminima prema dogovoru.
Lokacija:
Trajanje:
55 sati
Cilj programa je pripremiti kandidata za ispit.
Lokacija:
Trajanje:
140 sati
Cilj programa je pripremiti kandidata za ispit.
Lokacija:
Trajanje:
100 sati
Cilj programa je pripremiti majstorskog kandidata za ispit.
Lokacija:
Trajanje:
100 sati
Cilj programa je pripremiti majstorskog kandidata za ispit.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija