Informatika - Azura - Ustanova za obrazovanje ...
Ukupno: 8
Lokacija:
Trajanje:
135 sati
Tehničko crtanje na računalu je danas vrlo traženo i dobro plaćeno zanimanje. Naučite izradu 2D i 3D modela, parametarsko modeliranje i modeliranje sklopova uz pomoć AutoCAD razvojnog okruženja i za 5 mjeseci postanite CAD operator - tehnički crtač na računalu.
Lokacija:
Trajanje:
135 sati
Postanite Grafički dizajner na računalu! Naučite obrađivati fotografije, izrađivati brošure, vizitke, memorandume, naučite pripremu za tisak i prijelom stranice.
Lokacija:
Trajanje:
135 sati
Naučite sami voditi knjige za sebe ili druge firme.
Lokacija:
Trajanje:
135 sati
Postanite informatički pismeni! Naš stručni kadar osposobiti će Vas za zanimanje Računalni operator. Uz teoretsku i praktičnu nastavu, za 5 mjeseci naučite sve što Vam je potrebno za rad na osobnom računalu.
Lokacija:
Trajanje:
135 sati
Najtraženije informatičko zanimanje današnjice! Naučite programirati u Visual basic .NET okruženju.
Lokacija:
Trajanje:
135 sati
Naučite sastavljati i servisirati PC računala i računalne mreže. Nastavna predavanja bazirana na Microsoft i CISCO programima, te uz vrhunske predavače u 5 mjeseci napraviti će od Vas Servisera osobnih računala.
Lokacija:
Trajanje:
50 sati
Azura je pokrenula napredni tečaj web programiranja - PHP + MySQL. Trajanje programa je 50 školskih sati, koji će se izvoditi kroz dva i pol mjeseca dva radna dana u tjednu.
Lokacija:
Trajanje:
135 sati
Naučite izrađivati web stranice-kompletna online rješenja! Danas gotovo da nema tvrtke koja ne posjeduje web stranicu. Imate li je Vi? Znate li da je daleko isplativije školovati se i naučiti sam izrađivati web stranice nego platiti nekome da to učini za Vas.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija