Strani jezici - EdukaCentar - ustanova za obrazo...
Ukupno: 16
Lokacije:
Poslovni engleski jezik posebno je osmišljen sustav alata pomoću kojih ćete steći stručno znanje i samopouzdanje za upotrebu engleskog jezika u poslovnom svijetu.
Lokacije:
Češki je službeni jezik 10,5 milijuna stanovnika Češke. Najveća je češka dijaspora u SAD-u, a procjenjuje se da ih ondje ima oko 0,5 milijuna. U ostalim dijelovima Amerike i u pojedinim europskim zemljana broj im ne prelazi nekoliko desetaka tisuća. Oko 30.000 Čeha živi u Hrvatskoj, najviše oko Daruvara.
Lokacije:
Learning Croatian language opens the door to Croatian culture and the contact with the locals!
Lokacije:
Razloga je mnogo zašto učiti engleski jezik, i to baš u EdukaCentru. Jedan od njih je što je upravo engleski jezik na vrhu ljestvice vodećih jezika u svijetu, kako u komunikaciji tako i u znanosti, poslu, zabavi i na internetu, a naš stručni tim profesora i izvornih govornika na ljubazan i kreativan način kod Vas će pobuditi interes, motivaciju i ljubav prema engleskom jeziku.
Lokacije:
Francuski jezik, poput talijanskog, španjolskog, portugalskog i rumunjskog pripada skupini romanskih jezika, tj. onih jezika koji su proizašli iz latinskog jezika.
Lokacije:
Konverzacijski tečaj enegleskog jezika obrađuje aktualne teme kroz interaktivan odnos polaznika i predavača koji je izvorni govornik engleskog jezika.
Lokacije:
Zašto učiti mađarski jezik i to baš u Edukacentru? Mađarski jezik kojim govore Mađari, narod u Srednjoj Europi, je jezik koji pripada ugro-finskoj jezičnoj skupini. Mađarski se govori u Mađarskoj, Vojvodini, te dijelu Slovenije (okolina Lendave, u istočnoj Sloveniji).
Lokacije:
Zašto učiti nizozemski jezik i to baš u EdukaCentru? Nizozemski jezik, pogrešno zvan i holandski, prema nizozemskoj regiji Holandiji, iz čijih se narječja nizozemski književni jezik (donjonjemački standardni jezik) prvenstveno razvio, ubraja se kao i njemački jezik u germansku granu indoeuropskih jezika.
Lokacije:
Učiti Njemački jezik danas nije ništa teže od engleskog, francuskog ili španjolskog. Zahvaljujući modernim komunikacijskim metodama učenja u našoj školi u kratkom vremenskom roku može se postići zavidan stupanj znanja.
Lokacije:
Zašto učiti poljski jezik i to baš u EdukaCentru? Poljski jezik je službeni jezik Republike Poljske. Zajedno s češkim, slovačkim, lužičkosrpskim i drugim jezicima čini skupinu zapadnoslavenskih jezika.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija