Usluge - Poliglossa
Ukupno: 4
Lokacija:
Nudimo usluge savjetovanja vezano uz različite vidove izražavanja na stranom ili hrvatskom jeziku. Oblici savjetovanja ovise o jezičnim potrebama klijenata, a uključuju, primjerice, pripreme za poslovni sastanak, održavanje izlaganja na stranom jeziku ili razgovor za posao. Također pružamo usluge osmišljavanja i provođenja programa jezičnog usavršavanja u poslovnom okruženju naših korisnika.
Lokacija:
Lektura teksta stilska je i jezična obrada teksta koja uključuje uklanjanje pravopisnih i gramatičkih pogrešaka, kao i oblikovanje rečeničnih konstrukcija radi poboljšanja čitljivosti i jasnoće teksta.
Lokacija:
Riječ je o prijevodima koje je pečatom ovjerio stalni sudski tumač s ovlaštenjem županijskog suda. Sudski tumač ovjerom potvrđuje da je prijevod istovjetan izvorniku sastavljenom na stranom jeziku.
Lokacija:
Prijevodi se odnose na opće i stručne tekstove koje treba prevesti na ciljani jezik. Osim prijevoda različitih materijala i dokumentacije poput kataloga, brošura, letaka ili uputa za uporabu, pružamo usluge prijevoda stručnih i znanstvenih članaka, pravnih propisa i tehničke dokumentacije.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija