Školovanje u inozemstvu
Ukupno: 160
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Glavni grad Bavarske koji odiše žustrom energijom moderne arhitekture uklopljene u nostalgične barokne dijelove. Posjetite muzeje, galerije, koncerte ili pak uživajte u jednoj od čuvenih pivnica.
New York je svjetski centar mode, glazbe, noćnog života, umjetnosti... Kad jednom vidite svjetla Manhattana, nikad ih nećete zaboraviti.
Nica je gradić na Azurnoj obali koji privlači veliki broj slavnih osoba i umjetnika. Predivna obala s izrazito plavim morem i više je nego idealna za odmor nakon nastave. Posjetite ekskluzivne trgovine ili uživajte u večeri na živopisnim terasama mnogobrojnih restorana.
Romantični grad svjetlosti! Prijestolnica stila i romantike, grad koji se smatra jednim od najelegantnijih i najsofisticiranijih na svijetu. Popnite se na Eiffelov toranj, posjetite Louvre ili uživajte u romantičnoj noćnoj vožnji rijekom.
Novo! EF je otvorio svoju školu u mirnom, a centralnom dijelu Pekinga!Želite li se upoznati sa kineskom tradicijom i istovremeno iskusiti uzbuđenje ubrzane kineske svakodnevice?
Perth je najsunčaniji grad Australije. Koračajte kroz rasvjetljen, moderan i pristupačan centar grada te istražite velik broj kafića, trgovina i restorana. Prokrstarite rijekom Swan i zaustavite se na ručku u obližnjim vinogradima. Uživajte u obližnjim plažama i svim ljetnim radostima.
Svi putevi vode u Rim. Studirajte talijanski u srcu Rima i naučit ćete ujedno i o rimskoj arhitekturi i umjetnosti kao i poslovni talijanski. Prošećite uz koloseum, ubacite novčić u fontanu Trevi, i nikako ne propustite vidjeti Michelangelove freske u Sikstinskoj kapeli.
Bay Area područje poznato je po sportskoj eleganciji, izuzetnim pogledima i sofisticiranom šarmu.
Ovaj obalni grad poznat je po zlatnim plažama koje su okružene visokim planinama i pruža idealno okruženje za učenje engleskog.
Učite engleski okruženi nataknutim prirodnim ljepotama, snijegom prekrivenim planinama i zelenim šumama. Olympia je poznata po živoj muzici, kafićima i lokalnoj umjetnosti.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija