Školovanje u inozemstvu
Ukupno: 160
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
EAC Ramsgate ljetna škola je locirana na prestižnom St Lawrence College. St Lawrence College nudi siguran i miran kampus sa odličnim izvan nastavnim aktivnostima. College je udaljen kratkom šetnjomm od obale i od centra grada.
Solihull idealno mjesto za ljetne praznike nalazi se 5 kilometra od međunarodnog aerodroma Birminghama i 9 kilometra od samom grada Birminghama - drugog najvećeg grada u Velikoj Britaniji.
Stafford je stari grad sa kamenim ulicama i impresivnim elizabetskim kućama. Moderni krajolik kampusal nalazi se na izlazu iz grada.
Na obali rijeke Tees smjestio se moderan kampus idelana za ljetni tečaj EAC-a. Sveučilišni kampus nalazi se na zemlji koja je kompletno promijenjena i regenerirana kao i krajolik.
Stoke on a trent je jedinstven grad, nastao od 6 različitih odvojenih gradova - poznati kao "The Potteries". Velika imena engleskog porculana nastao je ovdje., uključujući Wedgwood, Spode i Royal Doulton. Grad je idealno situiran u srcu Engleske i na taj način lako je doći do drugih destinacija poput Manchastera, Liverpoola i Chestera.
Hampstead je jedan od najpoznatijih predgrađa Londona, gdje žive uglavnom poznati. High Street nudi razne trgovine, te sa Parliament Hill-a pruža se divan pogled na centar Londona.
Škola Edmonds Community College smještena je na dvadeset minuta sjeverno od Seattlea, jednog od američkih vodećih poslovnih i kulturnih centara.
Iskusite latinsko uzbuđenje Barcelone! Moderna destinacija sa tradicijom dužom od 2000 godina, Ne propustite posjetiti Sagrada Familia ili ekscentričan park Guell. Vikende iskoristite za posjetu obale Costa Brava i uživajte u suncu.
Boston je poznat po najpoznatijim sveučilištima na svijetu i po mnogima to je najljepši grad u Americi.
Bournemouth je najpoznatije britansko ljetovalište u kojem ćete naći prekrasne pješčane plaže, bogate botaničke vrtove, te veselu i opuštenu atmosferu.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija