Školovanje u inozemstvu
Ukupno: 160
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Ovo privatno sveučilište nalazi se u Ženevi u Švicarskoj i svojim studentima nudi dodiplomske i poslijediplomske studije iz područja biznisa i menadžmenta.
Cambridge je stari sveučilišni grad, okružen mnogobrojnim manjim mjestima i selima. Grad koji zrači tradicijom uz dozu modernog svijeta otvara mnoge mogućnosti u bilo kojem aspektu života, pogotovo u edukaciji.
Canterbury Christ Church University je moderno sveučilište koje se nalazi u srcu povijesnog grada Canterbury-a, nadomak Londona. Jedno je od najpoznatijih i najpopularnijih institucija za visokoškolsko obrazovanje u Velikoj Britaniji, ne samo zbog izvrsne nastave i metoda podučavanja, već i zbog atmosfere sigurnosti i prisnosti koja prevladava među studentima i profesorima.
Škola pruža svojim učenicima jedinstveno motivirajuće okruženje u kojem dolaze do izražaja svi njihovi potencijali.
Škola nudi multidisciplinarni program koji osposobljava učenike da riješavaju i najzamršenije probleme.
Beč je grad gdje se prošlost i sadašnjost susreću te kao jedan od najsigurnijih i najuzbudljivijih gradova Europe je savršeno mjesto za učenje njemačkog jezika.
Darlington škola nudi preko 100 nastavnih predmeta u svojoj opsežnoj akademskoj godini.
Dulwich College je škola s internatom za dječake udaljena samo 11 minuta vlakom od centra Londona.
EAC Ashford škola nalazi se u tradicionalnom gradu koji još uvijek ima mnogo srednjovjekovnih kuća na gradskim trgovima.
Grad Bath za neke ljude se smatra najljepšim povjesnim gradom i jedan je od britanskih gradova u svjetskoj kulturnoj baštini.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija