Školovanje u inozemstvu
Ukupno: 160
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Boston se nalazi blizu južnoistočne obale Lincolnshirea na rijeci Witham. Nedaka prometna morska luka, Boston je povjesni i atraktivni grad koji je dominirao u 14. stoljeću, pogotovo crkvom St Botolph i zvonikom visokim 82,6 metra.
Brighton je grad s kosmoplotskom atmosferom na tradicionalan način. EAC ljetna škola smještena je u Roedean school koja je jedna od najpoznatijih britanskih ženskih škola.
EAC ljetna škola, Culford school nalazi se u Culford Estate, 5 kilometra sjeverno od Bury St Edmundsa i 45 kilometra istočno od Cambridgea. Škola je osnovana 1881. i klasični je primjer Engleske škole.
Kent College nalazi se otprilike 25 minuta hoda od povjesnog djela grada Canterburya, jednog od britanskih turističkih top destinacija.
Reed`s school nalazi se na sigurnom mjestu. Škola nudi razne mogućnosti, i osigurava dobru zabavu uz učenje engleskog jezika.
Eastbourne je jedan od najpituresknijih gradova na južnoj obali Velike Britanije. Plaže su vidljivo jasne da su najbolje u Velikoj Britaniji. Plaže su dobile Europsku plavu zastavicu te se kupači u vodi mogu osjećati sigurno.
Oatridge College nudi najbolje na svijetu: mirna i sigurna lokacija na prekrasnom imanju, blizu Edinburgha, samo 15 kilometra udaljeno, I dostupan gradovima Glasgowu i Stirlingu.
U samom centru grada, Royal Mile centar nalazi se na kratkoj udaljenosti od svih atrakcija grada.
Exeter je predivan grad s katedralom u samom srcu jugozapadne Engleske. Exeter je idealan za istraživanje najvažnijeg i misterioznog mjesta u "staroj" Engleskoj. Glastonbury i antički Druidski hram Stonehengevrlo su blizu, kao i predivna krajolik Devona.
EAC Hastings škola nalazi se na popularnoj Sussex obali, u atraktivnom obalnom gardu Hastingsu koji ljtnim posjetiocima nudi duge plaže i parkove. Hastings je povjesni stari grad sa dobrim turitičkom ponudama.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija