Strukturni sustavi kabliranja (Panduit Certified Technician-PCT)

Lokacije
NetAkademija
Znanstveno-učilišni kampus Borongaj objekt 71
10000 Zagreb
Tel: 099/2198-911
Vrbik 8a/I
10000 Zagreb
Tel: 099/2198-911
Konavoska 2
10000 Zagreb
Tel: 099/2198-911
Trening je namijenjen instalaterima, tehničarima i informatičarima koji žele detaljno upoznati standarde i tehnologiju strukturnih sustava kabliranja s naglaskom na Panduit rješenja i opremu.

Panduit je službeni CISCO partner u pogledu sustava kabliranja te su ovakvi sadržaji uključeni i u CISCO programe certificiranja. PCT trening traje dva dana. Prvi dan se obrađuje bakreno kabliranje (PCI 103 sadržaj), a drugi dan svjetlovodno (PCI 203). Pored upoznavanja sa teoretskim sadržajima, na treningu se radi praktično sa opremom, materijalima, alatima i instrumentima za izradu strukturnih sustava kabliranja.

Prednosti certifikata
Po uspješnom završetku treninga, polaznici stječu certifikat PCT (Panduit Certified Technician) kojeg izdaje Panduit. Firme koje žele biti ovlašteni Panduit instalateri (PCI – Panduit Certified Installer), što znači da mogu graditi Panduit rješenja na način da korisnik dobije Panduit sistemsko jamstvo od 25 godina, moraju imati barem 2 zaposlena PCT. Certifikat za polaznike kojima plaća firma je vezan uz firmu, a polaznici koji sami plaćaju trening dobivaju ''Open'' certifikat koji je vezan za njih osobno. Certifikat važi 2 godine od izdavanja.

Literatura
Svaki polaznik dobija CD s materijalima proizvođača te niz tiskanog prospektnog materijala i tehničke dokumentacije. Nastavni materijal je na hrvatskom jeziku, a prospekti i tehnička dokumentacija na engleskom.

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: ne
  • Certifikat: da
  • Uvjerenje: ne
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne