Računalna sigurnost djece na Internetu

Lokacije
NetAkademija
Znanstveno-učilišni kampus Borongaj objekt 71
10000 Zagreb
Tel: 099/2198-911
Vrbik 8a/I
10000 Zagreb
Tel: 099/2198-911
Konavoska 2
10000 Zagreb
Tel: 099/2198-911
Tehničko veleučilište u Zagrebu (TVZ) u sklopu svoje djelatnosti provodi permanentno obrazovanje na svojim akademijama. Cijeli TVZ i pripadajuće akademije se baziraju na neprofitnoj osnovi te promiču trajnu edukaciju po programima koji su usko vezani uz ICT.

NetAkademija vas uvodi u mrežni svijet kao najbolja lokalna Cisco akademija u EMEA-i, dok vas IT Akademija uvodi u sistemska i programerska područja s tečajevima i pristupom koji su jedinstveni za ICT područje.

Iz takvih aktivnosti i suradnje s Microsoft Hrvatska je nastao i tečaj Sigurnost djece na Internetu i cijeli web portal na hrvatskom jeziku posvećen sigurnosti na Internetu - Zone-H Hrvatska.

Zašto?

Internet - zamišljen kao medij koji će pomoći u razmjeni informacija, olakšanju edukacije na dobrobit čovječanstva ubrzo je pretrpio zloupotrebu od kriminalaca i svih onih koji su u Internetu vidjeli oruđe za izvršenje svojih ilegalnih radnji.

Globalna kriminalna aktivnost, uključujući i pedofiliju, putem Interneta okomila se na najslabije, djecu koja koriste Internet ne znajući za sve opasnosti koje se tamo nalaze.

Društvo je odgovorilo nizom mjera protiv ovog zla kombiniranjem edukacije, zakonskih akata i razvojem sigurnosti Interneta.

Želeći dati svoj prilog u promicanju edukacije o sigurnosti na internetu nudimo besplatne kratke tečajeve namijenjene prvenstveno svim zainteresiranim roditeljima malodobne djece.

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: ne
  • Certifikat: ne
  • Uvjerenje: ne
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne