Glazba i ples - Učilište za popularnu i jazz g...
Ukupno: 17
Lokacija:
Trajanje:
17 tjedana
Program se bas gitare izvodi samo u pojedinačnom obliku nastave tijekom osam stupnjeva, jednom tjedno 45 minuta.
Lokacija:
Trajanje:
17 tjedana
Osim popularnih ritamskih uzoraka, bubnjari upoznavaju i usvajaju složene ritamske uzorke, čitaju notne zapise za mali bubanj i set bubnjeva, sviraju “breakove” ili “prijelaze” na kraju glazbenih cjelina i izvode sola.
Lokacija:
Trajanje:
17 tjedana
Na prvom stupnju gitaristi uvježbavaju ritam ili pratnju za tridesetak pjesama s područja popularne i rock glazbe, akorde u prvoj poziciji te izvođenje vrlo jednostavnih melodija svirajući klasičnom tehnikom prstima desne ruke ili trzalicom.
Lokacija:
Trajanje:
17 tjedana
Program se glasovira izvodi u pojedinačnom obliku nastave i u najvećoj se mjeri oslanja na tradicionalnu glazbenu pedagogiju, te program osnovnih glazbenih škola.
Lokacija:
Trajanje:
17 tjedana
Ovaj se nastavni predmet upisuje tek sa sedmim i osmim stupnjem solfeggia, a nastava je organizirana jednom tjedno u trajanju 45 minuta u skupini.
Lokacija:
Trajanje:
4 godine
Četverogodišnji školski program kao osnažena inačica tečajeva Rock akademije. Donja je dobna granica za pohađanje programa 10 godina, a gornje dobne granice nema.
Lokacija:
Trajanje:
17 tjedana
Samo se 1. i 2. stupanj pjevanja može upisati u skupnom obliku nastave i nastava je organizirana jednom tjedno 90 minuta kroz 17 tjedana. Ukoliko kandidati ipak žele odabrati pojedinačnu nastavu, pohađaju je jednom tjedno 45 minuta.
Lokacija:
Trajanje:
17 tjedana
Program se saksofona izvodi u pojedinačnom obliku nastave kroz osam stupnjeva, a nastava je organizirana jednom tjedno 45 minuta.
Lokacija:
Trajanje:
17 tjedana
Skupno se muziciranje ostvaruje u radu s korepetitorom, muziciranjem pjevačkog zbora i vokalno-instrumentalnih skupina.
Lokacija:
Trajanje:
17 tjedana
Osnovna je nastavna zadaća solfeggia stjecanje i usavršavanje intonativnih i ritamskih vještina potrebnih za svjesno pjevanje i razumijevanje auditivno predstavljenog notnog teksta.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija