Njemački jezik
Ukupno: 216
Izaberite grad:    Zagreb   Split   Karlovac   Osijek   Rijeka   Pula  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Tečaj poslovnog jezika namijenjen je onima kojima je u poslu potrebno znanje određenog jezika.
Lokacija:
Trajanje:
40 sati
Ovi su tečajevi namjenjeni polaznicima koji žele naučiti ili usavršiti znanje stranog jezika vezano uz specifičnost svoje struke.
Lokacija:
Ovakva potvrda može vam poslužiti za potrebe radnog mjesta, za specijalizaciju, poslijediplomski studij…
Lokacija:
Trajanje:
60 sati
Program za predškolsku djecu podrazumijeva učenje stranog jezika kroz igru, priče, brojalice, zagonetke, crtanje, pjevanje, plesanje i glumu.
Lokacija:
Trajanje:
70 sati
Ovo je klasičan tečaj stranog jezika s elementima poslovnog jezika, koji se u potpunosti prilagođava svakom polazniku posebno. Dinamika održavanja tečaja je 2x2 sata ili 1x3 sata tjedno.
Lokacija:
Ovaj tečaj je u potpunosti prilagođen potrebama polaznika. Vrijeme, dinamika i način rada dogovaraju se s polaznicima kao i teme i potrebne vještine.
Lokacija:
Trajanje:
2 tjedna
Tečajevi traju dva tjedna, odnosno 10 radnih dana s 3 nastavna sata dnevno. Namijenjen je svima onima koji nisu u mogućnosti pohađati klasični tečaj tijekom godine. U kratkom roku možete naučiti osnove stranog jezika ili usavršiti jezik koji već govorite.
Lokacija:
Namijenjen je polaznicima koji već dosta dobro vladaju stranim jezikom, a željeli bi ga usavršiti. Naglasak je na ispravljanju gramatičkih struktura i sintakse. Grupe su do tri polaznika.
Lokacija:
Trajanje:
60 sati
Ovo je specijaliziran tečaj za poslovni jezik. Naglasak je na poslovnoj komunikaciji i poslovnoj korespondenciji. Namijenjen je poslovnim ljudima koji u svakodnevnom radu imaju potrebu za korištenjem poslovnog stranog jezika ili su često u kontaktu sa stranim poslovnim partnerima.
Lokacija:
Tečajevi pripreme za međunarodne ispite namijenjeni su onima koji žele studirati strane jezike u zemlji, studirati ili raditi u inozemstvu ili im zbog napredovanja u poslu treba potvrda o znanju stranog jezika.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija