Poslovni seminari
Ukupno: 959
Izaberite grad:    Zagreb   Rijeka   Osijek   Zadar   Split   Karlovac  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
150 sati
Program je nastao kao rezultat potreba tržišta rada i našeg iskustva i znanja u tom području. Namijenjem je početnicima u knjigovodstvu, koji cijenom i vremenom nemaju mogućnosti obrazovati se kroz redovne institucije. Upis u radnu knjižicu.
Lokacija:
Trajanje:
30 sati
Poljoprivredna se proizvodnja može obavljati na poljoprivrednom gospodarstvu kao proizvodno-gospodarskoj jedinici koja se bavi poljoprivredom, a djeluje kao obrt ili u zadruzi, ako je registrirana za obavljanje poljoprivredne djelatnosti, te na seljačkom gospodarstvu ili obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu.
Lokacija:
Trajanje:
30 sati
Obrt je, u smislu Zakona o obrtu, samostalno i trajno obavljanje dopuštenih gospodarskih djelatnosti od strane fizičkih osoba sa svrhom postizanja dobiti koja se ostvaruje proizvodnjom, prometom ili pružanjem usluga na tržištu.
Lokacija:
Trajanje:
128 sati
Program usavršavanja za komercijalistu managera.
Lokacija:
Trajanje:
12 sati
Efikasna komunikacija je ključ uspjeha! Olakšava vam njegovanje dobrih poslovnih odnosa i razumijevanje suradnika, unapređuje vještine vođenja i upravljanja, povećava prodaju, donosi bolje rezultate pregovora, kratke i učinkovite sastanke ... da i ne spominjemo bolje odnose s prijateljima i u obitelji.
Lokacija:
Trajanje:
214/214 sati
Program osposobljavanja za osnovne poslove ugostiteljskog posluživanja - konobar.
Lokacija:
Trajanje:
236/120 sati
Program osposobljavanja za osnovne poslove u kuharstvu - kuhar.
Lokacija:
Želite nešto učiniti za sebe i poboljšati svoj život? Zanima vas NLP, ali ne želite ili ne možete proći cijeli certifikacijski trening? Čuli ste o uspješnosti NLP tehnika i želite ih naučiti i koristiti? Bez obzira na to što vas motivira - dođite u Malu NLP školu (NLP basics).
Lokacija:
Trajanje:
110 sati
Edukacijom za Managera marketinga doći ćete do kreativnih odgovora za efikasno korištenje ljudskih i materijalnih resursa.
Lokacija:
Trajanje:
110 sati
Tijekom nastavnog plana i programa polaznici će proći prodajne treninge kao i trening vođenja prodajnog tima.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija