Poslovni seminari
Ukupno: 959
Izaberite grad:    Zagreb   Rijeka   Osijek   Zadar   Split   Karlovac  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
20 sati
Primjena Modela univerzalne izvrsnosti - MUI
Lokacija:
Trajanje:
3 sata
Radionica je ponajprije namijenjena roditeljima čija djeca po prvi put kreću u vrtić ili jaslice, no korisna je i roditeljima čija djeca već pohađaju vrtić. Cilj radionice je jačanje roditeljske kompetencije i samopouzdanja u novim situacijama.
Lokacija:
Trajanje:
40 sati
Cilj poslovnog subjekta je ostvarivanje i povećanje dobiti. Na taj cilj svakodnevno utječu prihodi, rashodi i troškovi. Kontrola efikasnosti upravljanja pojedinim dijelovima imovine kao i cijelim poslovnim procesom prioritetan je zadatak svakog poslovnog subjekta.
Lokacija:
Trajanje:
8 sati
Uspješne tvrtke danas prepoznaju važnost timskog rada i uspješne komunikacije. Radionica potiče stvaranje pozitivnog organizacijskog okruženja i brže donošenje odluka, a time i ostvarivanje boljih rezultata.
Lokacija:
Trajanje:
166 sati
Program usavršavanja za voditelja - menadžera hotela.
Lokacija:
Trajanje:
120 sati
Ovaj program predstavlja kvalitetnu nadogradnju osnovnim knjigovodstvenim znanjima. Za upis i praćenje nužno je predznanje, obrađuje specifičnosti (a ne osnove) računovodstava pojedinih djelatnosti. Upis u radnu knjižicu.
Lokacije:
Bez obzira da li ste u vašoj kompaniji zaposlili početnika ili osobu s iskustvom, vjerujem da vam je jako važno skratiti vrijeme potrebno da nova osoba postane produktivna i počne izvršavati zadatke te ispunjavati definirane ciljeve i očekivane rezultate.
Lokacije:
Trajanje:
4 sata
Riječ LEADERSHIP čini 10 slova, a svako slovo predstavlja jednu tajnu leadershipa. Kroz interaktivni seminar otkrivaju se i obrađuju tajne leadershipa „slovo-po-slovo“.
Lokacija:
Seminar je namjenjen voditeljima nabave, logistike i lanca opskrbe te referentima nabave. Svim tvrtkama koje žele unaprijediti učinkovitost djelatnika u odjelu nabave i logistike.
Lokacije:
Ovim treningom osvijestit ćete važnost komunikacije u poslovanju te koristeći razne alate naučiti kako optimizirati proces prijenosa poruke između Vas i Vaših suradnika u želji za ostvarivanjem boljih poslovnih rezultata.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija