Poslovni seminari
Ukupno: 959
Izaberite grad:    Zagreb   Rijeka   Osijek   Zadar   Split   Karlovac  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
120 sati
Program osposobljavanja za pečenjara.
Lokacija:
Trajanje:
10 školskih sati
Cilj je ovladati svim fazama planiranja i djelovanja, uspostaviti optimalnu iterakciju između grue, pojedinca i voditelja, naučiti upravljati vremenom u procesu planiranja, naučiti djelovati i pregovarati u promjenama
Lokacija:
Trajanje:
12 sati
Vještine prezentiranja omogućuju vam da se oslobodite stresa "javnog nastupa", da vaše prezentacije motiviraju vaše slušatelje - drugim riječima da budete najbolji kad je najpotrebnije.
Lokacija:
Trajanje:
120 sati
Program osposobljavanja za priprematelja pizza.
Lokacija:
Prema istraživanju tržišta rada, uz prekobrojnost knjigovođa, evidentiran je i nedostatak računovodstvenih stručnjaka. Državno visokoškolsko obrazovanje je dugotrajno i budućim računovođama najčešće ne daje dovoljna praktična znanja. S druge strane, brojni knjigovodstveni seminari daju premalo, ne stvaraju računovođe, već obrazuju knjigovođe za biro za zapošljavanje.
Lokacija:
Trajanje:
20 sati
Svrha seminara je približiti računovodstvo poduzetniku, upoznati ga s logikom računovodstvenog sustava i računovodstvenog procesa.
Lokacija:
Trajanje:
166 sati
Program usavršavanja za recepcionera.
Lokacija:
Vlasnici kapitala trebaju realnu i objektivnu informaciju o stanju svojih dionica ili udjela. Seminar odgovora na mnoga pitanja i ukazuje na sve bitno što računovođa mora znati o reviziji.
Lokacija:
Trajanje:
6 sati
Tehnike samohipnoze izvrstan su način opuštanja i smanjivanja stresa, a pomažu nam i u poboljšanju i održavanju zdravlja. Naučite jednostavne tehnike samohipnoze koje će vam pomoći da smanjite stres, da si pomognete u rješavanju problema i svladavanju neželjenih navika - da se opustite i budete zdraviji i zadovoljniji.
Lokacija:
Trajanje:
120 sati
Program osposobljavanja za poslove samostalnog knjigovođe.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija