Poslovni seminari
Ukupno: 959
Izaberite grad:    Zagreb   Rijeka   Osijek   Zadar   Split   Karlovac  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
100 sati
Cilj obrazovanja je da po uspješnom završetku usavršavanja polaznik ima kompetenciju posebno specijaliziranu u području upravljanja ljudskim faktorom, odnosima s javnošću i strategijskog menadžmenta, te sve uvjete za samostalni, profesionalni i osobni razvoj i rad u turizmu.
Lokacija:
Trajanje:
110 sati
Edukacijom za Marketing dizajnera doći ćete do kreativnih odgovora za efikasno korištenje vašeg osobnog potencijala.
Lokacija:
Trajanje:
10 školskih sati
Cilj je osvijestiti djelovanje svakog tipa motivacijskog sustava vrijednosti, razvoj zaposlenika u optimalnom i stresnom okruženju, osvijestiti čimbenike dugoročne i kratkoročne motivacije
Lokacija:
Trajanje:
30 sati
Trening je namijenjen certificiranim praktičarima NLP-a koji žele raditi individualno s drugim ljudima, ili čiji posao zahtijeva umjetnost vođenja ljudi. Trening je koristan i svima koji žele produbiti i proširiti svoje znanje i vještine NLP-a.
Lokacija:
NLP klub je namijenjen praktičarima i majstorima NLP-a i svrha mu je proširivanje znanja i razmjena iskustava. Cilj kluba je kontinuirano usavršavanje i praćenje novosti u području NLP-a i HNLP-a.
Lokacija:
Trening je namijenjen certificiranim praktičarima NLP -a koji žele produbiti i proširiti svoje znanje i vještine, trenerima, voditeljima ljudskih resursa, coachevima...
Lokacija:
Zanima Vas kako uspješno komunicirati i ostvarivati svoje ciljeve? Želite naučiti efikasne načine vođenja i rukovođenja i upravljanja ljudskim potencijalima? Uspješni ste, ostvarujete ciljeve, no ipak imate osjećaj da nešto nedostaje i ne znate kako da to pronađete?
Lokacija:
Trajanje:
40 sati
Tečaj polaznike uvodi u novinarstvo i time upoznaje s oblicima komuniciranja i izražavanja te novinarskim kodeksom i dr.
Lokacija:
Pripremite se za opušteni porođaj bez stresa i pun zadovoljstva. Pažljivo osmišljen program pomaže vama i vašem partneru da doživite radost ugodnog rađanja. Naučit ćete kako da opustite svoje tijelo i oslonite se na urođenu mudrost tijela koje rađa te tako potaknete prirodne relaksanse u svom tijelu i smanjite, ili u potpunosti izbjegnete neugodu i potrebu za lijekovima.
Lokacija:
Trajanje:
85/364 sati
Program osposobljavanja za osnovne poslove u pekarstvu.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija