Njemački jezik - Prospero - škola stranih jezika
Ukupno: 5
Lokacija:
Ukoliko ste često na putu, tjedni raspored Vam je ionako već prilično popunjen ili Vas zanimaju neke specifične teme - kroz individualnu nastavu profesor će Vam moći posvetiti punu pažnju.
Lokacija:
Smisao učenja stranog jezika je u komunikaciji koju će pojedinac ostvarivati pri putovanjima, na studiju ili radnom mjestu. Stoga je vrlo važan pozitivan stav kod polaznika kao i rješavanje bilo kakve treme ili nelagode u želji da se izrazi.
Lokacija:
Optimalno rješenje za male i velike tvrtke je organizacija tečaja u prostorijama poduzeća. Osim što se na taj način osigurava viši postotak prisustvovanja nastavi, iz tečaja polaznici dobivaju maksimalnu korist s obzirom da najjednostavnije usvajaju naučeno gradivo i usavršavaju komunikaciju upravo u onom kontekstu u kojem strani jezik svakodnevno i koriste.
Lokacija:
Za polaznike tečajeva općeg jezika, a osobito mlađe generacije druženje je jedan od glavnih razloga učenja, kako s polaznicima u grupi, tako i s mladima širom svijeta. Upravo je Internet omogućio jedan od najpopularnijih načina komunikacije koji se pri učenju stranih jezika pokazao kao vrlo interesantan i koristan medij.
Lokacija:
Teen tečajevi općeg jezika namijenjeni su srednjoškolcima od prvog do četvrtog razreda i sadržajem prilagođeni njihovim interesima i potrebama.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija