Francuski jezik - Split
Ukupno: 15
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
U suradnji s našom matičnom kućom Alliance Française de Paris, najpoznatijom školom francuskog jezika u svijetu, organiziramo tečajeve za djecu, đake i odrasle polaznike uz iskusne profesore i izvorne govornike francuskog jezika.
Lokacije:
Francuski jezik, poput talijanskog, španjolskog, portugalskog i rumunjskog pripada skupini romanskih jezika, tj. onih jezika koji su proizašli iz latinskog jezika.
Lokacija:
Individualni tečaj se potpuno prilagođava poslovnim i privatnim obvezama polaznika.
Lokacije:
Trajanje:
160 sati
Osnovni smisao ovih tečajeva je steći temelje stranog jezika u tri stupnja.
Lokacija:
Trajanje:
70 sati
Program i nastavni planovi ovih tečajeva su istovjetni standardnim Jantarovim tečajevima određenog stupnja, ali se nastava odvija tijekom jutarnjih sati, uz vrlo stimulativnu cijenu.
Lokacija:
Trajanje:
60 sati
Konverzacijski tečaj je namijenjen polaznicima koji već vrlo dobro vladaju jezikom, a na ovom tečaju jezik dodatno usavršavaju. Velika pažnja se posvećuje pravilnom izgovoru, jezičnim finesama te ispravljanju sintakse, tzv. negativnog transfera iz materinjeg jezika.
Lokacije:
Trajanje:
160 sati
Osnovni smisao ovih tečajeva je učenje u skupini od 2 do 3 polaznika.
Lokacije:
Trajanje:
68 sati
Tečajevi za mladež su namijenjeni srednjoškolcima i sadržajem prilagođeni njihovim potrebama i interesima.
Lokacija:
Trajanje:
70 sati
Odrasli polaznici mogu birati različite vrste tečajeva stranih jezika, od općih do stručnih, jednosemestralnih u trajanju od 70 nastavnih sati do ubrzanih u trajanju od 30 nastavnih sati, a organizira se i individualna nastava za polaznike koji se ne mogu uključiti u jedan od redovitih tečajeva.
Lokacije:
Trajanje:
68 sati
Program za predškolsku djecu podrazumijeva učenje stranog jezika kroz igru, priče, brojalice, crtanje, pjevanje, plesanje i glumu.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija