Ruski jezik
Ukupno: 94
Izaberite grad:    Zagreb   Split   Rijeka   Varaždin   Osijek   Pula  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
60 sati
Naglasak tečaja je na konverzaciji, a radi se na temama i vokabularu koji ćete vrlo brzo moći iskoristiti ako se nađete u zemlji čiji jezik učite.
Lokacija:
Trajanje:
60 sati
Naša je misija polaznicima kontinuirano nuditi nove i osvježene programe učenja stranih jezika.
Lokacija:
Sokrat organizira in-house tečajeve poslovne komunikacije za engleski, njemački, francuski, talijanski, španjolski, portugalski, ruski i hrvatski za strance.
Trajanje:
70 sati
Cilj ovog IN HOUSE individualnog tečaja je priprema polaznika za specifične, realne poslovne situacije u kojima treba komunicirati elokventno, učinkovito i profesionalno.
Lokacija:
Cilj ovog tečaja je u usavršavanje znanja stranog jezika i poslovnih komunikacijskih vještina za ciljana područja u skladu sa specifičnim potrebama polaznika i u što kraćem vremenskom roku.
Trajanje:
70 sati
Cilj ovog IN HOUSE individualnog tečaja je priprema polaznika za realne poslovne situacije u kojima treba komunicirati elokventno, učinkovito i profesionalno.
Lokacija:
Nastava za jednog, dva ili tri polaznika prilagođena je potrebama i mogućnostima polaznika glede nastavnog programa, vremena, mjesta i dinamike održavanja nastave.
Lokacija:
Individualni tečaj se potpuno prilagođava poslovnim i privatnim obvezama polaznika.
Lokacija:
Individualni tečaj je idealan izbor ako u kratkom vremenu trebate naučiti koristiti strani jezik.
Lokacija:
Individualni tečaj u potpunosti je prilagođen polazniku.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija