Ostalo
Ukupno: 167
Izaberite grad:    Zagreb   Osijek   Split   Dubrovnik   Slavonski Brod   Rijeka  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
610 sati
Cilj ovog programa je usavršiti polaznike za samostalan rad u skladištu.
Lokacija:
Mistična vještina kartomantije s drevnim Tarot kartama, uvijek je zanimljiva i privlačna, bilo da se zabavi društvo ili da se suočimo sa vlastitim dvojbama, strahovima i očekivanjima.
Lokacija:
Centar za mirovne studije iz Zagreba u okviru edukativnog programa Socijalne veze i civilno društvo provodi u Zapadnoj Slavoniji i Karlovcu projekt namjenjen građanima, pripadnicima nacionalnih manjina ali i svim građanima senzibiliziranim za pitanje ljudskih prava, prepoznavanju različitosti kao bogatstva te zaintersiranim za izgradnju civilnog društva.
Lokacija:
Program sportskih aktivnosti s osnovama borilačkih vještina nudi raznovrsne sadržaje za djecu od 4 do 7 godina, a provodi se tijekom školske godine, dva puta tjedno po 45 minuta pod vodstvom sportskih trenera obučenih za rad s predškolskim uzrastom.
Lokacija:
Trajanje:
4 sata
Današnji studenti ni najmanje nisu pošteđeni ubrzanog životnog tempa kojim svi živimo.
Lokacija:
Trajanje:
7 dana
Ultra napredni program je zamišljen kao stepenica više od osnovnog programa i u njemu je dan poseban naglasak na usavršavanju jedriličarskih znanja i mornarskih vještina u praksi.
Lokacija:
Trajanje:
7 dana
Ultra osnovni tečaj jedrenja je prvo i najvažnije znanje koje možete steći o plovidbi na jedra. Tijekom nastave kroz tečaj jedrenja se usvajaju teoretska znanja iz osnova jedrenja, aerodinamike jedra, navigacije, manevriranja motorom i jedrima, meteorologije, izbjegavanja sudara na moru, sigurnosti...
Lokacija:
Sa polaskom iz Splita, jedrenje na lakim i okretnim Beneteau First 7.5 jedrilicama, savladati ćete osnovnu teoriju i praktičan dio predavanja na moru.
Lokacija:
Trajanje:
7 dana
Početni tečaj u trajanju od 3 dana (pet - ned).
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Početni vikend tečaj (subota i nedjelja).
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija