Ostalo
Ukupno: 167
Izaberite grad:    Zagreb   Osijek   Split   Dubrovnik   Slavonski Brod   Rijeka  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Kada dijete sluša što se govori, mora prevesti sve jezične glasove u značenje, a kada čita, mora slova i riječi prevesti u glasove sa značenjem. Učenje čitanja zahtijeva poznavanje slova. Slova moramo povezati s određenim glasovima. To je povezivanje glasa i slova. Glas i slovo idu zajedno. Nakon što se glasovi povežu zajedno, imamo riječ koja mora imati značenje.
Cilj programa je edukativnim igrama razviti vještine i znanja o poduzetništvu, a zadatak je poticati poduzetništvo djece osnovnoškolskog uzrasta.
Lokacija:
Naučite kako kroz dramsku igru učiti sebe i druge o toleranciji, povjerenju, kreativnosti, memoriranju.
Lokacija:
Trajanje:
18 mjeseci
Cilj ovog projekta je povećati razinu zaštite ljudskih prava u Hrvatskoj kroz uvođenje standarda Europskog suda za ljudska prava u nacionalno zakonodavstvo i pravnu praksu.
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Upoznavanje sa zahtjevima normi ISO 14040 i ISO 14044
Lokacija:
Trajanje:
3 dana
Upoznavanje s osnovnim pojmovima ekologije, zaštite okoliša, onečišćenja okoliša.
Lokacija:
Trajanje:
1-2 dana
Emergency First Response je jedan inovativni program prve pomoći s opsežnom obukom u primarnoj skrbi (reanimacija srca i pluća) i u sekundarnoj skrbi (prva pomoć).
Lokacija:
Trajanje:
1 dan
Tečaj, koji je ujedno i uvod u PADI RESCUE DIVER tečaj.
Lokacija:
Trajanje:
3 dana
Upoznavanje s pravnim aspektima gospodarenja otpadom.
Lokacija:
Nakon deset godina iskustva u organiziranju komercijalnih jedriličarskih aktivnosti i obučavanja mornarskih i jedriličarskih vještina odlučili smo se ponovo pokrenuti nešto novo u Hrvatskoj – tečaj jedrenja na malim brzim i stabilnim katamaranima Hobie cat 16.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija