Umjetnost - Zagreb
Ukupno: 95
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
160 sati
Osposobljavanje za osnovne poslove modnog dizajnera.
Lokacija:
Trajanje:
1 školsku godinu
Program osposobljavanja je odobrilo Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske s nazivom modno oblikovanje odjevnih predmeta. Nakon završetka obrazovnoga ciklusa izdaje se uvjerenje s pravom javnosti, a polaznicima se stručno zanimanje upisuje u radnu knjižicu.
Lokacija:
Trajanje:
1 školsku godinu
Modni dizajner osoba je koja će tijekom obrazovnog verificiranog procesa savladati crtanje, kolorit i modne figure. Zahvaljujući tim stečenim znanjima njihova će maštovitost dobiti čvrst temelj za kreiranje različitih vrsta odjeće i modnih dodataka.
Lokacija:
Trajanje:
120 sati
Osposobljavanje za osnovne poslove modnog fotografa.
Lokacija:
Trajanje:
1 školsku godinu
Modni stilist je stručnjak koji je tijekom obrazovnoga procesa na Učilištu Profokus naučio primjenjivati stečena znanja o obliku, boji, tekstilu, vremenu – kako bi mogao donositi ispravne odluke u kreiranju modnoga imidža.
Lokacije:
Trajanje:
312 sati
Polaznici programa modni stilist odjeće s marketingom usvajaju vještine izrade modnog crteža, proučavaju povijest kostima, uče o bojama i tekstilnim materijalima, kreiraju modne kolekcije, osmišljavaju modne dodatke i osobni stil.
Lokacija:
Cilj je radionice upoznavanje sa povijesnim činjenicama, tehnikom mozaika i njenom uporabom.
Lokacija:
Trajanje:
48 sati
Šivamo sako, jaknu ili kaput, učimo o zahtjevnim tekstilnim materijalima, izrađujemo kompliciranije vježbe.
Lokacije:
Trajanje:
312 sati
Programom se usvajaju znanja i vještine organiziranja modnih zbivanja i revija.
Lokacija:
Trajanje:
17 tjedana
Ovaj se nastavni predmet upisuje tek sa sedmim i osmim stupnjem solfeggia, a nastava je organizirana jednom tjedno u trajanju 45 minuta u skupini.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija