Umjetnost - Zagreb
Ukupno: 95
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Fokstrot je stvorio umjetnik Vaudevillian Harry Fox u ljeto 1914. U svojim plesnim točkama za publiku izvodio je kaskajuće korake na ragtime glazbu koja je u to doba bila vrlo popularna. Upravo zbog tih karakterističnih koraka publika je njegovu plesu dala ime ''Fox's Trot'' (Foxov kas).
Lokacija:
Trajanje:
40 sati
Program tečaja: Obrada float stakla, rezanje, bojanje i taljenje stakla, upotreba kalupa, upoznavanje s raznim formama koje se mogu dobiti primjenom fuzije.
Lokacija:
Trajanje:
17 tjedana
Na prvom stupnju gitaristi uvježbavaju ritam ili pratnju za tridesetak pjesama s područja popularne i rock glazbe, akorde u prvoj poziciji te izvođenje vrlo jednostavnih melodija svirajući klasičnom tehnikom prstima desne ruke ili trzalicom.
Lokacija:
Trajanje:
17 tjedana
Program se glasovira izvodi u pojedinačnom obliku nastave i u najvećoj se mjeri oslanja na tradicionalnu glazbenu pedagogiju, te program osnovnih glazbenih škola.
Lokacija:
To je plesna tehnika nastala istovremeno sa pojavom hip hopa i novih glazbenih pravaca.
Lokacija:
Polaskom možete dobiti poduku iz našeg redovnog programa, ali i iz sasvim specifičnih područja koja naš redovni program ne obuhvaća.
Lokacija:
Trajanje:
160 sati
Program je odobren od Ministarstva znanosti,obrazovanja i športa RH.
Lokacija:
Jazz dance je poseban smjer plesa, specifičan po tome što ga se može čuti, osjetiti, vidjeti, ali ga se teško može definirati.
Lokacija:
Jive (izgovara se džajv) je nastao postupno kao mješavina Lindy Hopa, Jitterbuga, Lindyija, East Coast Swinga i West Coast Swinga, a prvi je put donesen u Englesku za vrijeme Drugog svjetskog rata gdje je kasnije evoluirao u natjecateljski sportski latinsko-američki ples, a predstavlja i izravnu preteču Rock'n'Rolla. Njegova pojava značajno je promijenila sliku o plesu i učinila ga uzbudljivijim i bezbrižnijim.
Lokacija:
Klasični balet je baza plesne umjetnosti.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija