Umjetnost - Zagreb
Ukupno: 95
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
17 tjedana
Na početku tečaja polaznici se upoznavaju s fizikalnim značajkama zvuka, osnovama elektroakustike i akustikom prostora. Nakon usvajanja ovih temeljnih znanja, slijedi upoznavanje s vrstama mikrofona, njihovim osnovnim karakteristikama i namjenom.
Lokacija:
Trajanje:
17 tjedana
Program se trube izvodi u pojedinačnom obliku nastave kroz osam stupnjeva, a nastava je organizirana jednom tjedno 45 minuta.
Lokacija:
Kreativne radionice omogućavaju polaznicima istraživanje ili nadgradnju osobne kreativnosti u različitim radionicama. Polaznici koji su uključeni u kreativne radionice imaju mogućnost izlagati radove na grupnim i samostalnim izložbama u galerijama Pučkog otvorenog učilišta Zagreb.
Lokacija:
Valcer je kao narodni ples nastao u Tirolu, alpskom dijelu Austrije, prije otprilike 400 godina.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija