Umjetnost - Zagreb
Ukupno: 95
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
4 godine
Četverogodišnji školski program kao osnažena inačica tečajeva Rock akademije. Donja je dobna granica za pohađanje programa 10 godina, a gornje dobne granice nema.
Lokacija:
Program radionice: ovladavanje tehnikom izrade mozaika: idejno rješenje i izrada skice, priprema materijala (lomljenje, sortiranje, odabir), slaganje i lijepljenje...
Lokacija:
Program radionice: stvaranje priče, izrada lutaka, scenografije, kostima, gluma, animacija, razvijanje druženja i zajedničke komunikacije, različitih generacija kroz rad i igru, razvijanje kreativnosti, likovnih i verbalnih sposobnosti.
Lokacija:
Program radionice: poticanje i razvijanje likovnog gledanja i mišljenja, prevladavanje straha od netalentiranosti...
Lokacija:
Program radionice: pravilna uporaba digitalnih fotoaparata te izrada i dorada snimljenih fotografija programom Adobe Photoshop, s naglaskom na praktičnom koriötenju foto i informatičke opreme.
Lokacija:
Ova radionica omogućava djeci mlađeg uzrasta da kroz vođenu igru samostalno ovladaju osnovama pravilnog koriötenja različitih materijala...
Lokacija:
Ova radionica omogućava djeci mlađeg uzrasta da kroz vođenu igru samostalno ovladaju osnovama pravilnog koriötenja različitih materijala...
Lokacija:
Pojam rumba zahvaća čitav spektar ritmova i plesnih stilova. Među tim stilovima ističu se son, danzon, guajira, guaracha i naningo. Rumba je kombinacija afričkih ritmova i španjolskih melodija – nastala je u Africi i došla u Novi Svijet u 16. stoljeću na brodovima koji su prevozili crne robove.
Lokacija:
Trajanje:
17 tjedana
Samo se 1. i 2. stupanj pjevanja može upisati u skupnom obliku nastave i nastava je organizirana jednom tjedno 90 minuta kroz 17 tjedana. Ukoliko kandidati ipak žele odabrati pojedinačnu nastavu, pohađaju je jednom tjedno 45 minuta.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija