Umjetnost - Zagreb
Ukupno: 95
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Snimanje filmom, razvijanje negativa i izrada crno bijelih fotografija i danas imaju svoj prostor te entuzijaste koji njeguju tu vještinu.
Lokacije:
Dekorater izloga se bavi kreativnim uređenjem izloga i prezentacijom izložbenih i prodajnih proizvoda s ciljem privlačenja većeg broja kupaca i povećanjem prodaje.
Lokacija:
Cilj seminara je polaznike upoznati s najnovijom foto tehnikom snimanja fotografija - digitalnom fotografijom, kao i obradom digitalnih foto zapisa.
Lokacija:
Trajanje:
40 sati
Polaznici se upoznaju s konstrukcijom digitalnih fotoaparata i njihovim funkcioniranjem, principima snimanja digitalnim fotoaparatom, snimanjem u interijeru i eksterijeru, principima digitalizacije, problemima šuma...
Lokacija:
Trajanje:
79 sati
Osposobljavanje za dizajnera interijera.
Lokacija:
Trajanje:
1 školsku godinu
Dizajner interijera stručnjak je koji će tijekom obrazovnog procesa naučiti prilagoditi prostor željenim uvjetima klijenta u okviru zadanoga budžeta, bilo da je riječ o životnom ili poslovnom prostoru.
Lokacije:
Trajanje:
210 sati
Program Dizajner interijera je program usavršavanja, namijenjen svima onima koji su već završili program osposobljavanja Stilist uređenja unutarnjih prostora te žele usavršiti, proširiti i nadopuniti usvojena znanja.
Lokacija:
Trajanje:
1 školsku godinu
Dizajner suvremenog nakita osoba je koja će tijekom obrazovnoga procesa naučiti primijeniti stečena znanja o obliku, boji, raznovrsnim materijalima, vremenu i ispravnu načinu nošenja nakita.
Lokacija:
Trajanje:
1 školsku godinu
Dizajner vrtova i pejsažne arhitekture osoba je koja će tijekom obrazovnog procesa naučiti oblikovati prostor vrta ili balkona.
Lokacija:
Trajanje:
60 sati
Radio Deejay organizira nastavu i upise u prvu hrvatsku školu za dj-e, Dj Akademiju.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija