Mreža i internet - EdukaCentar - ustanova za obrazo...
Ukupno: 5
Lokacije:
Trajanje:
10 sati
Internet je globalna mreža ("mreža svih mreža") sa nebrojenim dostupnim informacijama i njegovo korištenje smatra se obaveznim u današnje vrijeme. Za brzu razmjenu informacije sa drugim korisnicima e-mail se nametnuo kao standard za brzo komuniciranje i više je nego alternativa za klasičnu poštu. Oni koji ne koriste Internet već sada su uskraćeni u neiskorištavanju mnogih korisnih stvari koje on pruža. Suvremeni svijet je nezamisliv bez Interneta, postanite i Vi njegovi vjerni korisnici.
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Miscrosoft Visio je aplikacija za crtanje poslovnih crteža i dijagrama, kao što su organizacijski dijagrami, dijagrami tijeka, mrežni dijagrami, organizacija projekata u vremenu...
Lokacije:
Trajanje:
15 sati
Internet je globalna mreža ("mreža svih mreža") sa nebrojenim dostupnim informacijama i njegovo korištenje smatra se obaveznim u današnje vrijeme. Oni koji ne koriste Internet već sada su uskraćeni u neiskorištavanju mnogih korisnih stvari koje on pruža. Npr. besplatno telefoniranje putem Skyp-a, plaćanje računa putem Interneta i sl.
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Seminarom "Sigurnost djece na računalu" želimo da roditelji dobiju potrebna tehnička znanja, ali još više da nauče kako ista prenijeti djeci i kako uspješno komunicirati sa djetetom o Internetskim opasnostima.
Lokacije:
Trajanje:
120 sati
Danas kad svako ozbiljnije poduzeće raspolaže vlastitim informatičkim sustavom, zanimanje Sistemskog i mrežnog administratora za računala sve je više traženo, a ono nudi mogućnost zaposlenja u srednjim i većim poduzećima, kao i mogućnost samozaposlenja.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija