Baze podataka
Ukupno: 39
Izaberite grad:    Zagreb   Osijek   Split   Zadar   Rijeka   Varaždin  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
160 sati
PHP i SQL program prilagođen je da se nakon završeta kompletnog programa mogu položiti neki od svjetski priznatih certifikata.
Lokacija:
Trajanje:
200 sati
Osposobljavanje programera za korištenje web aplikacija i skriptnih jezika.
Lokacija:
Trajanje:
190 sati
ASP.NET je platforma za razvoj web aplikacija. Web aplikacije su danas izrazito popularne jer su dostupne praktički svakome tko ima pristup lokalnoj mreži ili Internetu i koristi samo web preglednik. U najnovijoj verziji Visual Studio 2008 i ASP.NET 3.5 nude nove dodatne mogućnosti koje olakšavaju programiranje i izradu web aplikacija.
Lokacija:
Cilj seminara je osposobiti polaznike za modeliranje strukture baze podataka te manipulaciju podataka unutar iste upotrebom naredbi SQL-a.
Lokacija:
Trajanje:
40 sati
Tečaj je namijenjen polaznicima koji rade na razvoju i administraciji baza podataka kao i administratorima sustava.
Lokacija:
Trajanje:
40 sati
Tečaj je namijenjen korisnicima koji rade na projektiranju i implementaciji database rješenja baziranih na SQL Server.
Lokacija:
Trajanje:
40 sati
Nismo niti svjesni koliko smo svakodnevno u doticaju s bazama podataka. Primjerice, svaki put kad plaćamo kreditnom karticom, pošaljemo SMS, pretražimo internet i sl., koristimo baze podataka. Microsoft je jedan od vodećih proizvođača sustava za upravljanje bazama podataka sa velikim godišnjim rastom udjela na tržištu malih i srednjih sustava.
Lokacija:
Trajanje:
20 sati
SQL ili Structured Query Language je relacijsko-upitni jezik i osnovni ANSI standard za pristup i upravljanje bazama podataka. Danas je gotovo nezamislivo razvijati ozbiljniju poslovnu aplikaciju pa čak i web stranicu bez upotrebe baza podataka te samim time i SQL jezika kao alata za pristup informacijama u toj bazi. Ako namjeravate raditi sa bazama podataka, Vama kao Administratoru je neophodno znanje rada sa SQL jezikom.
Lokacija:
Trajanje:
20 sati
Napredno znanje i vještine korištenja upitno-relacijskim jezikom SQL i SQL Serverom neophodno je svakom sistem administratoru ili ozbiljnom programeru pri izradi pravih 3-tier poslovnih aplikacija koje se vežu na baze podataka.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija