Baze podataka - Zagreb
Ukupno: 27
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
190 sati
Želite li steći znanja i vještine za zaposlenje na izrazito odgovornom radnom mjestu o kojem ovisi uspješnost i opstanak tvrtke, Administrator baza podataka je program obrazovanja koji će vam to omogućiti.
Lokacije:
Trajanje:
170 sati
Napretkom informacijske tehnologije gotovo sve tvrtke podatke o svojim kupcima, zaposlenicia, poslovnim partnerima, proizvodima itd. imaju organizirane kroz sustave baza podataka. Bilo da se radi o klasičnim bazama podataka ili o bazama kojima se koriste razne internet aplikacije na ovakav način moguće je brzo i lako pretraživati informacije, pripremati izveštaje itd.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Poslovni korisnici zahtijevaju dostupnost sve veće količine podataka, pa shodno tome i pouzdane baze podataka koje će moći čuvati tako velike količine podataka koje se mogu mjeriti i u terabajtima. Microsoft SQL Server omogućava čuvanje podataka, ali i laku administraciju što je cilj većine baza podataka. Osim toga, omogućava i laku integraciju u klijent - server arhitekturu te stapanje sa Microsoft .Net platformom za pristup podacima putem interneta.
Lokacija:
Trajanje:
10 sati
Dvodnevni tečaj osmišljen za naprednije korisnike kako bi im osigurao svladavanje naprednih mogućnosti alata te unaprijedio vještinu u radu sa Crystal Reports-om.
Lokacija:
Trajanje:
15 sati
Kako bi svladali sve mogućnosti ovog alata bez obzira na Vaše poznavanje starijih verzija, Crystal Reports 2008 - Osnovni tečaj omogućiti će Vam kvalitetno i brzo svladavanje kreiranja i modificiranja izvještaja.
Lokacija:
Trajanje:
8 sati
Crystal Xcelsius tečaj omogućiti će i onima koji se prvi put susreću s Crystal Xcelsiusom da kreiraju vlastiti Dashboard.
Lokacije:
Trajanje:
1 dan
U današnjem poslovanju CIO (Chief information officer) je prvenstveno odgovoran za informatičke tehnologije i računalni sustav koji pomažu u ostvarivanju ciljeva poduzeća. Kako informatička tehnologija i sustavi postaju sve važniji dio svake kompanije, CIO postaje ključna osoba u ostvarivanju, ali i formiranju ciljeva poduzeća.
Lokacija:
Trajanje:
20 sati
U ovom modulu prenose se znanja o strukturi, načinu rada, funkcioniranju i performansama tipičnog sustava baze podataka.
Lokacija:
Cilj seminara je polaznike upoznati s radom sustava za upravljanje bazama podataka uz razumjevanje njenih bitnih elemenata te kreiranje samostalnih aplikacija korištenjem MS Accessa.
Lokacija:
Trajanje:
20 sati
Seminar je namijenjen korisnicima sa prethodnim znanjem korištenja i kreiranja baze (Access) koji žele nadopuniti znanja o korištenju baza u mrežnom okružju, održavati baze i biti osposobljeni kao administrator baze vršiti dodjelu dozvola, kreirati korisnike i grupe na bazi te vršiti manipulacije s podacima koristeći se VBA (Visual Basic for Application).
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija