Održavanje sustava - Zagreb
Ukupno: 5
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacije:
Algebra, vodeće informatičko učilište u regiji, u suradnji s EC-Councilom, organizacijom koja se bavi školovanjem i certificiranjem"etičnih hakera“ nudi sofisticirano i visokospecijalizirano IT školovanje koje uključuje slijedeće seminare: Certified Ethical Hacker (CEH), EC-Council Certified Security Analyst i Licensed Penetration Tester (ECSA/LPT) te Computer Hacking Forensic Investigator (CHFI).
Lokacija:
Višegodišnjim iskustvom u korištenju i podučavanju GeoMedia tehnologije te u svojstvu Principal Registered Solution Provider-a u Hrvatskoj, certificirani smo od strane Intergraph-a kao jedini Intergraph Authorized Training Center u Hrvatskoj.
Lokacija:
Program računalni operater - administrator osposobljava polaznike za samostalno obavljanje administrativnih poslova na računalu:
Lokacija:
Trajanje:
120 sati
Verificirani program obrazovanja Računalnog programera.
Lokacija:
Da bi se računalo moglo uopće koristiti, potrebno ga je “postaviti” i održavati. Bez ovih znanja, cijela priča o računalima nikad ne bi zaživjela...
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija