Formalno obrazovanje
Ukupno: 377
Izaberite grad:    Zagreb   Slavonski Brod   Osijek   Dubrovnik   Rijeka   Split  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Dragulj obale sunca, Coste del Sol. Fantastične plaže, šetališta okružena palmama, odlična umjetnička scena, prvoklasni golf tereni i najbolji noćni život na Mediteranu. Ovdje ćete najbolje upoznati španjolsku gostoljubivost te učiti španjolski u ležernom ritmu moderno opremljene EF škole.
Drugi najveći grad Velike Britanije poznat je po šarolikoj arhitekturi, otkačenoj atmosferi i izvrsnoj zabavi.
Naučite engleski u Miami Beachu, pravoj meki za filmske zvijezde, supermodele i pop ikone. Učite i uživajte u savršenoj klimi i predivnim plažama.
Glavni grad Bavarske koji odiše žustrom energijom moderne arhitekture uklopljene u nostalgične barokne dijelove. Posjetite muzeje, galerije, koncerte ili pak uživajte u jednoj od čuvenih pivnica.
New York je svjetski centar mode, glazbe, noćnog života, umjetnosti... Kad jednom vidite svjetla Manhattana, nikad ih nećete zaboraviti.
Nica je gradić na Azurnoj obali koji privlači veliki broj slavnih osoba i umjetnika. Predivna obala s izrazito plavim morem i više je nego idealna za odmor nakon nastave. Posjetite ekskluzivne trgovine ili uživajte u večeri na živopisnim terasama mnogobrojnih restorana.
Romantični grad svjetlosti! Prijestolnica stila i romantike, grad koji se smatra jednim od najelegantnijih i najsofisticiranijih na svijetu. Popnite se na Eiffelov toranj, posjetite Louvre ili uživajte u romantičnoj noćnoj vožnji rijekom.
Novo! EF je otvorio svoju školu u mirnom, a centralnom dijelu Pekinga!Želite li se upoznati sa kineskom tradicijom i istovremeno iskusiti uzbuđenje ubrzane kineske svakodnevice?
Perth je najsunčaniji grad Australije. Koračajte kroz rasvjetljen, moderan i pristupačan centar grada te istražite velik broj kafića, trgovina i restorana. Prokrstarite rijekom Swan i zaustavite se na ručku u obližnjim vinogradima. Uživajte u obližnjim plažama i svim ljetnim radostima.
Svi putevi vode u Rim. Studirajte talijanski u srcu Rima i naučit ćete ujedno i o rimskoj arhitekturi i umjetnosti kao i poslovni talijanski. Prošećite uz koloseum, ubacite novčić u fontanu Trevi, i nikako ne propustite vidjeti Michelangelove freske u Sikstinskoj kapeli.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija