Formalno obrazovanje
Ukupno: 377
Izaberite grad:    Zagreb   Slavonski Brod   Osijek   Dubrovnik   Rijeka   Split  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Northampton se nalazi u srcu Engleske, blizu Cambridgea, i pol sata vožnje sjeverno od Londona.
Impresivna Strathallan School nalazi se na selu Forgandenny, 10 kilometra udaljenog od Pertha, sat vremena vožnje udaljenog od Edinburgha, i nudi lijep pogled na okolinu Škotskog krajolika.
Portsmouth je više od 500 godina bio dom Kraljevske mornarice. Grad je kombinacija starih brodova, dvoraca te muzeja što čini grad idealnim za istraživanje povijesti ove nacije. U Portsmouthu je rođen i Charles Dickens te je u čast toga otvoren muzej rođenja Charlesa Dickensa.. Sir Arthur Conan Doyle također je stvorio njegovu poznatu ličnost, Sherlocka Holmesa.
EAC Ramsgate ljetna škola je locirana na prestižnom St Lawrence College. St Lawrence College nudi siguran i miran kampus sa odličnim izvan nastavnim aktivnostima. College je udaljen kratkom šetnjomm od obale i od centra grada.
Solihull idealno mjesto za ljetne praznike nalazi se 5 kilometra od međunarodnog aerodroma Birminghama i 9 kilometra od samom grada Birminghama - drugog najvećeg grada u Velikoj Britaniji.
Stafford je stari grad sa kamenim ulicama i impresivnim elizabetskim kućama. Moderni krajolik kampusal nalazi se na izlazu iz grada.
Na obali rijeke Tees smjestio se moderan kampus idelana za ljetni tečaj EAC-a. Sveučilišni kampus nalazi se na zemlji koja je kompletno promijenjena i regenerirana kao i krajolik.
Stoke on a trent je jedinstven grad, nastao od 6 različitih odvojenih gradova - poznati kao "The Potteries". Velika imena engleskog porculana nastao je ovdje., uključujući Wedgwood, Spode i Royal Doulton. Grad je idealno situiran u srcu Engleske i na taj način lako je doći do drugih destinacija poput Manchastera, Liverpoola i Chestera.
Hampstead je jedan od najpoznatijih predgrađa Londona, gdje žive uglavnom poznati. High Street nudi razne trgovine, te sa Parliament Hill-a pruža se divan pogled na centar Londona.
Škola Edmonds Community College smještena je na dvadeset minuta sjeverno od Seattlea, jednog od američkih vodećih poslovnih i kulturnih centara.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija