Formalno obrazovanje
Ukupno: 377
Izaberite grad:    Zagreb   Slavonski Brod   Osijek   Dubrovnik   Rijeka   Split  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Obrazovni program ekonomist omogućava četvergodišnje obrazovanje, dokvalifikaciju ili prekvalifikaciju u zanimanje.
Lokacija:
Rad se uglavnom obavlja u dobro osvijetljenim i klimatiziranim prostorijama uz osobni radni ritam i svim sredstvima i pomagalima uredskog komuniciranja:PC, kancelarijski materijal, fotokopirni stroj...
Lokacija:
Trajanje:
3 godine
Visoka poslovna škola 'Minerva' u Dugopolju - temeljem dopusnice Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta (KLASA: UP/I-602-04/06-12/00005, URBROJ: 533-07-07-0007 od 13. veljače 2007. godine) - obrazuje polaznike u području menadžmenta informacijskih sustava, odnosno stjecanja znanja o upravljanju informacijskim sustavima te praćenja trendova u razvoju informacijskih tehnologija.
Lokacija:
Cilj programa usavršavanja za instruktora vožnje je da pripremi kandidata tako da svojim odnosom prema radu i poznavanjem sadržaja struke pridonosi povećanju sigurnosti u cestovnom prometu i uspješno prenese svoje znanje, vještine i navike na buduće vozače.
Lokacija:
Obrazovni program komercijalist omogućava četvergodišnje obrazovanje ili dokvalifikaciju u zanimanje.
Lokacija:
Trajanje:
1 godina
Cilj obrazovanja je postići osposobljenost učenika za samostalno i uspješno obavljanje poslova nabave, prodaje i organizacije poslovanja.
Lokacija:
Pripremite se za polaganje ispita za Drzavnu maturu!!!
Lokacija:
Ekonomska škola Mije Mirkovića Rijeka ima dugu tradiciju u obrazovanju odraslih. Bez obzira na to pod kojim je imenom djelovala, ona je u okviru svoje redovne nastave organizirala i Školu za obrazovanje odraslih. Na taj je način omogućila svakom potencijalnom polazniku da se, bez obzira na stupanj obrazovanja i stručnu spremu, dalje obrazuje, te stječe nova i proširuje stečena znanja.
Lokacija:
Normativ upisane djece vrtića je smanjen te maksimalni kapacitet iznosi ukupno 24 djeteta u dvije odgojno - obrazovne skupine sa četiri odgojitelja.
Sporazumom između Sveučilišta Jurja Dobrile iz Pule i Pučkog otvorenog učilišta „Ante Babić“ iz Umaga, dana 27. 05. 2009. godine, ustrojen je dislocirana centar Odjela za ekonomiju i turizam „Dr. Mijo Mirković“ Pula. Centar je započeo s radom akademske 2009/2010 godine.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija